Доля самого Прігожина поки що невідома

20:41 23 серпня 2023 р.

Фото до новини

Повідомлення про його загибель «наразі передчасні». Перший раз його оголосили загиблим після падіння літака 13 жовтня 2019 року в Конго.

У літаку, що розбився в Тверській області, серед пасажирів значився Євгеній Прігожин, пишуть російські ЗМІ з посиланням Росавіацію.

Загалом на борту літака було 10 людей, всі вони загинули.

Російські телеграм-канал стверджують, що літак належить Євгенію Прігожину. Утім, чи був на борту засновник ПВК «Вагнера» - точно невідомо.

Зокрема, на опублікованих фото уламків дійсно видно реєстраційний номер, схожий на бізнес-джет RA-02795 Прігожина, пише російська служба Радіо Свобода.

Одна з версій катастрофи літака, серед пасажирів якого значився Євгеній Прігожин – теракт на борту, заявляє Mash. Додають, що наразі інформацію перевіряють спецслужби.

Доля самого Прігожина поки що невідома, а повідомлення про його загибель «наразі передчасні», заявляє телеграм-канал Readovka з посиланням на джерела. Вказують, що Прігожин міг перебувати й в іншому літаку, як він робив раніше для «конспірації». Також наразі неможливо перевірити інформацію про смерть командира «Групи Вагнера» Дмітрія Уткіна.

Натомість один із пов'язаних із ПВК Вагнер» телеграм-канал стверджує, що літак нібито «збили засобами ППО». Редакція Радіо Свобода наразі не може оперативно перевірити цю інформацію.

Літак розбився орієнтовно о 18:20 в Бологовському районі Тверської області. Він здійснював рейс Москва – Санкт-Петербург. МНС Росії попередньо заявляло про загибель всіх 10 людей, які були на борту. 

Останній раз публічно засновник ПВК «Вагнер» Євгеній Прігожин з'являвся 21 серпня, коли оприлюднив відео із натяками про своє ймовірне перебування в Африці.

Це вже другий випадок, коли Євгеній Прігожин оголошується загиблим після падіння літака. Перший був 13 жовтня 2019 року в Конго.

У літаку, який зазнав катастофи у Тверській області, був Прігожин, - росавіація (відео)

Доля самого Прігожина поки що невідома

Путін не захотів одержати за Прігожина $10 млн від США

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів