Дев’ятеро неповнолітніх травмувалися на дорогах Львівщини впродовж тижня

17:15 13 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: orbita.dn.ua

6-12 серпня на дорогах Львівської області сталися вісім дорожньо-транспортних пригод, унаслідок яких тілесні ушкодження отримали неповнолітні віком від чотирьох до 17 років.

Про це повідомили в понеділок, 13 серпня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «В трьох випадках під колесами транспортних засобів опинилися малолітні пішоходи, які раптово вибігали на дорогу. Серед них – хлопчик дошкільного віку, на якого у місті Жовква здійснив наїзд автомобіль «Сеат».

«Ще одна дитина отримала тілесні ушкодження у Львові, коли переходила дорогу в супроводі дорослого. Жінка разом із 11-річним школярем перетинали вулицю у мікрорайоні «Майорівка» у невстановленому місці, в результаті чого потрапили під автомобіль «ВАЗ-2109». Двоє пішоходів були доставлені у лікарню. У хлопчика медики діагностували важку поєднану травму тіла», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Серйозну травми отримали неповнолітні пересуваючись двоколісними транспортними засобами – велосипедом, мопедом та мотоциклами. У Старому Самборі на перехресті двох вулиць водій автомобіля скоїв наїзд на 15-річного велосипедиста. В одному зі сіл Жидачівського району сталося зіткнення вантажівки та мопеда, яким їхав15-річний місцевий мешканець. Травми отримали і сам «байкер», і його 10-річний пасажир. До речі, «Верховиною», неодноразово ремонтованою та переробленою в кустарних умовах, школяр керував, не маючи відповідних навичок та дозвільних документів», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«Дві дорожньо-транспортні пригоди за участі 17-літніх мотоциклістів сталися упродовж однієї доби в Радехівському та Дрогобицькому районах. Правоохоронці встановлюють обставини травмування підлітків, які знаходяться в лікарні у важкому стані.
Працівники поліції вкотре попереджають: дорога – не місце для екстремальних розваг, а транспортні засоби, які нею пересуваються, – не віртуальні, а цілком реальні. Тож ціна легковажності може бути надто високою», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

У Головному управлінні поліції у Львівській області також нагадали: «Зараз, коли тривають канікули просимо батьків нагадувати дітям про правила безпеки на дорозі. І в жодному разі супроводжуючи неповнолітніх, самі не порушуйте ПДР, перетинаючи вулиці на заборонний сигнал світлофора, перебігаючи дорогу поза межами пішохідних переходів тощо. А купуючи транспортні засоби своїм дітям переконайтеся, що вони знають правила дорожнього руху та дотримуються їх».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів