Десантники крокуватимуть Львовом 30 червня

16:12 25 червня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: bug.org.ua

У Львівській міськраді запевнили: «В суботу, 30 червня, у Львові відбудеться урочиста хода військовослужбовців 80-тої окремої десантно-штурмової бригади з нагоди повернення з району виконання завдань під час операції Об’єднаних сил».

Про це повідомили в понеділок, 25 червня, в прес-службі Львівської міськради. Керівник департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради

Євген Бойко зазначив: «Запрошуємо усіх львів’ян урочисто зустріти 30 червня наших захисників, які повертаються із зони бойових дій, захищаючи нашу державу. 30 червня о 10-й годині від місця розташування 80-ї окремої десантно-штурмової бригади вирушить колона військових за маршрутом: вулиця Стрийська – вулиця Героїв Майдану – вулиця Сахарова – вулиця Коперника – проспект Свободи. Біля пам’ятника Тарасові Шевченку об 11.00 розпочнеться окрема церемонія і зустріч військових».

Євген Бойко нагадав: «В усі періоди нашої історії своїх захисників Україна вітала в особливий спосіб. І ми в такий спосіб хочемо вшанувати захисників, віддячити їм за їх жертовність. Тому запрошуємо львів’ян урочисто долучитися до цих заходів, адже завдяки нашим захисникам ми маємо можливість сьогодні святкувати День Конституції, що буде найближчими днями. Це дуже важливо, щоби львів’яни активно долучилися і вшанували наших захисників. Це наш обов’язок».

У Львівській міськраді також поінформували: «В рамках заходів відбудуться спеціальні виставки. Зокрема, на площі Ринок буде розміщена виставка зі світлинами військовослужбовців, які віддали своє життя за незалежність та соборність України. Розміщення фотографій загиблих бійців заплановане і в приміщенні Львівської міської ради на третьому поверсі – після ходи фото занесуть в міську раду».

«У Міському палаці культури імені Гната Хоткевича буде розміщена виставка про оборону луганського аеропорту. А на проспекті Свободи біля пам’ятника Тарасові Шевченку розташують виставку про 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду», – розповіли також у міськраді.

«Участь у заходах візьмуть близько близько тисячі військовослужбовців та їх рідних. Відтак, зважаючи на заходи безпеки, буде ситуативне перекриття руху транспорту за маршрутом ходи, а також перекриття руху на промпекті Свободи, що передбачає зміну руху громадського транспорту. Про змінені маршрути громадського транспорту буде повідомлено згодом», – повідомили також у міськраді.

Більше подробиць – на її сайті.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів