Депутати Львівської міськради проголосували за утворення Центру надання адмінпослуг

15:01 15 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Він не лише працюватиме на площі Ринок, а й матиме територіальні підрозділи при районних адміністраціях.

Депутати ЛМР на сесії 15 травня проголосували за утворення Центру надання адміністративних послуг Львова, затвердження положення про центр та його регламент. Як сказано в ухвалі, ЦНАП – це постійно діючий робочий орган, утворений при адміністративно-господарському управлінні.

Його основні завдання – організація надання адмінпослуг у найкоротший термін та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень, спрощення процедури отримання адмінпослуг та поліпшення якості їх надання, забезпечення інформування суб’єктів звернень про вимоги та порядок надання адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП. Центр розміщуватиметься в адміністративному будинку Львівської міської ради за адресою: пл. Ринок, 1, м. Львів, 79006 (бічний вхід), та матиме територіальні підрозділи при районних адміністраціях.

Час прийому суб’єктів звернень у ЦНАП становитиме не менше шести днів на тиждень та семи годин на день і є загальним (єдиним) для всіх адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП. Про це повідомляє сьогодні, 15 травня, Західна інформаційна корпорація.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів