Cтарший лейтенант Кирєєв під барабанний бій і з прапором України поведе львів'ян до стін ЛОВА

11:09 1 листопада 2023 р.

Фото до новини

Акція розпочнеться з мітингу біля пам'ятника Шевченку цієї п'ятниці, 3 листопада, о 15:30.

Про акцію повідомив старший лейтенант Артур Кирєєв, пише DailyLviv.com.

Протест стане реакцією львів'ян на відповідь, яку вони отримали з Офісу Президента. Напередодні мешканці Львівщини скерували звернення до Президента, в якому вимагали зупинити некритичні витрати з бюджетів і скерувати кошти на підтримку армії. Нагадаємо, у Львові вже було організовано вісім акцій біля ЛОВА під гаслом "Спочатку — дрони, потім — стадіони".

Сьогодні, 1 листопада, Артур Кирєєв закликав мешканців Львівщини прийти на мітинг до  пам'ятника Шевченку.

"Вітаю, Друзі! Цієї п'ятниці, 3 листопада, зустрічаємось о 15:30 біля пам'ятника Шевченку на мітингу проти некритичних витрат! Вимога у нас одна, щоб влада виділяла більше грошей на ЗСУ! Після перемоги будуйте стадіони! На останніх мітингах під ЛОВА ви просили, щоб ми намагались зробити невелику ходу містом!

Читайте також: Літинський дав пораду Козицькому як представнику Президента країни, яка воює

Маршрут руху: 

Збір біля пам'ятника Шевченку та хода вул. Беринди, Катедральною, площею Ринок -"пікет під міською Радою", вул.Руська на вул .Винниченка, де буде проходити мітинг проти некритичних витрат біля ЛОВА.

Замовили та до п'ятниці роздрукуємо понад 20 банерів, але якщо маєте бажання прийти зі своїм, то буде дуже добре.

Підготували великий прапор 3×6 метри і зараз думаємо з приводу барабанів!

Якщо у Вас є знайомі фотографи, то скиньте мені контакт у приватні повідомлення чи у коментарі - хочемо зробити відео з мітингів, щоб потім його розповсюджувати! Дякую за ініціативу Святославу Літинському. Дуже дякую за репост", - написав автор звернення в Київ старший лейтенант Артур Кирєєв у ФБ.

Нагадаємо, волонтер Літинський підрахував, що за годину акції протесту кожен учасник приносить ЗСУ 76 тисяч грн.

Читайте також: Понад 150 львівських активістів звернулися до Залужного про воєнний аудит команди Козицького

Довідка

Артур Киреєв родом із Донецька. Сирота, його виховували баба з дідом. 2013-го у Львові закінчив Національну академію сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. З початком війни потрапив на фронт. Займався мінуванням території, облаштовував бліндажі та блокпости.

Важке поранення Артур Киреєв отримав 15 листопада 2015-го, коли мінував територію біля села Опитне Маріїнського району на Донеччині – за кількасот метрів від окупантів.

Поранення прикувало Артура до інвалідного візка. Зараз він живе у Львові, викладає в академії мінну справу. Одружився зі своєю ровесницею Оленою. Церемонію одруження проводили у Львівському військовому госпіталі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів