Чернівчани можуть їхати до Києва потягами з Кам'янця-Подільського, Чорткова або Заліщиків

18:52 4 березня 2021 р.

Фото до новини

За рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій призупинено продаж квитків до Чернівецької та Житомирської областей.

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо «червоних» карантинних зон, Укрзалізниця з 7 до 12 березня (з можливістю подовження до кінця дії посиленого карантину) призупинить продаж квитків до Чернівецької та Житомирської областей. Також буде обмежена висадка та посадка пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 7 березня включно.

Про це повідомила Укразалізниця, пише Dailylviv.

Укрзалізниця наголошує, що до 6 березня включно всі пасажири з придбаними квитками зможуть без перешкод дістатися до місця призначення залізницею. Також обмеження не стосуватимуться пасажирів, чиї рейси розпочнуться до 00:00 7 березня та завершаться вже під час дії обмежень.

Укрзалізниця уважно стежить за ситуацією й забезпечує повну та ретельну дезінфекцію всіх вагонів, які прямують через зону посиленого карантину. Дотримання маскового режиму в усіх вагонах і на вокзалах є суворо обов'язковим.

У той же час пасажирам із квитками до Чернівців, Житомира та областей доступні для висадки та посадки інші станції за маршрутом прямування поїзда, якщо ці станції є за межами «червоної» зони.

Так, наприклад, жителям Чернівців та східної частини області може стати в нагоді можливість доїхати в напрямку Києва зі станцій Тернопільської області (Заліщики, Товсте, Чортків) поїздом № 357/358 Рахів — Київ або поїздом № 769/770 з Кам'янця-Подільського.

Також просимо звернути увагу на станції, що межують з Житомирською областю: Рокитне-Волинське (поїзд № 142/141), Шепетівка (поїзд № 13/14, № 43/44, № 235/236, № 97/98, № 45/46), Полонне (поїзд № 13/14), Фастів (поїзд № 142/141, № 13/14) або станція Вінниця, яка є транзитним хабом для поїздів Західного, Одеського та Київського напрямків.

Постанова № 154 обумовлює можливість призначення спеціальних рейсів для доставки людей з зони карантину, тому Укрзалізниця наразі проводить переговори з відповідними ОДА щодо замовлення таких рейсів, про що буде повідомлено додатково.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів