Бюджет Львова зазнав зміни

17:24 9 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Виконавчий комітет затвердив у понеділок, 9 грудня, рішення «Про зміни до міського бюджету Львова на 2019 рік» та «Про зміни до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова на 2019 рік».

Про це повідомили у Львівській міськраді. Зокрема, управлінню соціального захисту збільшили видатки на 1100 тисяч гривень для своєчасних виплат муніципальних субсидій на оплату житлово-комунальних послуг. А департаменту житлового господарства та інфраструктури збільшили видатки на 97 тисяч гривень на встановлення ілюмінації на проспекті Свободи.

Департаменту «Адміністрація міського голови» збільшили видатки на 100 тисяч гривень для оплати промоційної продукції з нагоди Різдва. А управлінню з питань надзвичайних ситуацій – на 63 тисяч гривень для робіт з транспортування та знешкодження ртуті.

Департаменту розвитку збільшили видатки на 263 тисячі гривень на розширення програмного забезпечення «Гарячої лінії міста». А Залізничній районній адміністрації –  на 499 тисяч гривень на оплату послуг з поточного ремонту мереж дощової каналізації та ліквідації тріщин дорожнього покриття промислової зони «Сигнівка».

Департаменту «Адміністрація міського голови» збільшили видатки на відрядження на суму 50 тисяч гривень, за рахунок зменшення поточних видатків управлінню транспорту. А управлінню «Секретарів ради» – на 16 тисяч гривень на «Програму популяризації Громадського бюджету» (за рахунок зменшення видатків на оплату послуг). Натомість юридичному департаменту збільшили видатки на 90 тисяч гривень для нарахування на заробітну плату, за рахунок зменшення видатків департаменту гуманітарної політики.

Як інформував «ЩЛ», Львівщина отримала бюджет на 2020 рік.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів