Більше тисячі правоохоронців подбають під час свят про безпеку на Львівщині

13:00 30 грудня 2016 р.

Про те, як правоохоронці Львівщини підготувалися до забезпечення публічного порядку у Львові та у області у період новорічних свят, розповів заступник начальника обласного управління поліції – полковник Андрій Таран.

За словами заступника начальника обласного управління поліції, більше тисячі правоохоронців подбають під час свят про безпеку на Львівщині. Зокрема, у Львові правоохоронці основну увагу приділятимуть охороні публічної безпеки у центральній частині міста, де проходить Різдвяний ярмарок, біля ялинки та на площі Ринок, де проводитимуться масові заходи та у новорічну ніч відбуватиметься ЗD шоу».

Полковник Андрій Таран запевнив: «На вулицях Львова та у містах області буде збільшена кількість піших патрулів поліції. Починаючи від 31 грудня особовий склад поліції Львівщини працюватиме у посиленому режимі. З числа правоохоронців сформовані спеціальні групи для оперативного реагування на можливі правопорушення, будуть працювати додаткові слідчо-оперативні групи, а також створені мобільні вибухотехнічні групи, до складу яких увійдуть експерти-вибухотехніки та кінологи».

Він також закликав жителів Львівської області, а також її гостей дотримуватись правил поведінки у публічних місцях, не порушувати законодавство та бути ввічливими. Полковник Андрій Таран зазначив: «Пам’ятайте, що більшість злочинів люди скоюють, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння – це хуліганства, бійки, які зазвичай закінчуються тілесними ушкодженнями, сімейні та побутові конфлікти та інші правопорушення. Тому не зловживайте спиртним і поводьтесь пристойно».

Заступник начальника обласного управління поліції також порадив: «У випадку якщо ви стали жертвою чи очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, повідомляйте про це правоохоронців на оперативну лінію 102 або звертайтесь до поліцейських безпосередньо на вулиці. У такий самий спосіб повідомляйте про підозрілі предмети, виявлені у публічних місцях».

А цитували сьогодні, 30 грудня, полковника Андрія Тарана на сайті Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів