Безпритульних, осіб з алко і наркотичною залежністю в Маріуполі забирають до війська рф

18:33 16 лютого 2023 р.

Фото до новини

У тимчасово зайнятому ворогом Маріуполі російські загарбники проводять заходи з “мобілізації” окремих представників суспільства.

Про це інформує Міноборони України, пише Dailylviv.com.

Ворог поки що не відмовляється від своїх загарбницьких планів, попри значні втрати. Основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

На Куп’янському та Лиманському напрямках противник здійснив обстріли населених пунктів Дворічна і Гряниківка Харківської області; Стельмахівка, Невське і Червонопопівка на Луганщині та Берестове Донецької області. 

На Бахмутському напрямку обстрілів зазнали Спірне, Виїмка, Білогорівка, Веселе, Роздолівка, Бахмут, Іванівське, Ступочки, Предтечине, Олександро-Шультине та Курдюмівка.

На Авдіївському та Шахтарському напрямках противник здійснив артилерійські обстріли населених пунктів Веселе, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Невельське, Красногорівка, Георгіївка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Вугледар, Пречистівка, Велика Новосілка, Времівка та Нескучне Донецької області. 

Окупаційна адміністрація міста Гола Пристань Херсонської області чинить тиск на місцеве населення щодо переоформлення майнових прав за російським законодавством. Зокрема, поширюється інформація, що громадян України, які не виконають вимог окупантів до травня цього року, буде депортовано до Росії.

10 тисяч мешканців Маріуполя можуть призвати до російської армії

Понад 60 зруйнованих будинків: наслідки нічної ракетної атаки по Павлограду

Залужний уточнив кількість і види російських ракет під час нічної атаки на Україну

У Молдові біля кордону з Україною знайшли уламки російської ракети

Ракетний удар по Дрогобичу: гімназія №5 перейшла на дистанційне навчання

Україна отримала перші понтонні переправи від Швеції

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів