Аварії знеструмили частину львів'ян

09:20 15 серпня 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Роботи з відновлення електропостачання будуть продовжені 15 серпня».

14 серпня о 21:35 пошкодження обладнання трансформаторної підстанції тимчасово без електропостачання знеструмили в Галицькому районі Львова 10 будинків на вулиці Братів Рогатинців, чотири – на вулиці Валовій, один – на вулиці Театральній, два – на вулиці Староєврейській, дев’ять на вулиці Галицькій, а три – на площі Катедральній.

15 серпня о 05:35 аварійне відключення повітряної лінії знеструмило в Залізничному районі Львова 16 будинків на вулиці Кульпарківській, 24 – у Скнилівському провулку, 22 – на вулиці Смотрицького, а також п’ять – на вулиці Щирецькій.

15 серпня о 05:35 аварійне відключення повітряної лінії знеструмило у Франківському районі Львова три будинки на вулиці Володимира Великого, один – на вулиці Городоцькій, 11 – на вулиці Кульпарківській, шість – на вулиці Науковій, два – на вулиці Пулюя, а також п’ять – на вулиці Симоненка.

Про це повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, де також запевнили: «Роботи з відновлення електропостачання будуть продовжені 15 серпня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів