Аварія на проспекті Чорновола: від удару Пежо ВАЗ підкинуло в повітря (два відео)

22:01 11 вересня 2020 р.

Фото до новини

В очевидців склалося враження, що відбуваються зйомки фільму про порушення ПДР.


Сьогодні між 12 та 13 годинами у Львові на проспекті Чорновола відбулося зіткнення двох легковиків. Одного, марки Пежо Партнер, який рухався проспектом Чорновола у напрямку центру міста - смугою для громадського транспорту, і другого, ВАЗу, який з проспекту Чорновола - у напрямку від центру міста - робив лівий поворот убік до стоянки автомобілів супермаркету "Арсен", пише DailyLviv.

За логікою ПДР водій ВАЗу, здійснюючи лівий поворот і переїзд головної дорогу, був зобов'язаний пропустити всі автомобілі, що їхали на головній. Вочевидь, водія ВАЗу спантеличило те, що автомобілі у лівій смузі на проспекиі Чорновола чомусь призупинилися перед світлофором і не їхали на його зелене світло. Тому, мабуть, ВАЗ вирішив перетнути головну, скориставшись такою затримкою руху. 

Однак водій ВАЗу проігнорував другу смугу руху, праву, призначену для громадського транспорту, так звану перешкоду справа, і виїхав на шляху авто Пежо Партнер, котре якраз правою смугою обганяло всі автомобілі, що були у лівій смузі. Наслідок - зіткнення двох автомоблів. ВАЗ після удару у правий задній бік відкинуло на кілька метрів, а Пежо Партнер добряче пошкодив собі правий передній бік. 

На відео не дуже видно, щоб водій Пежо Партнер робив спробу аварійно пригальмувати або об'їхати зліва ВАЗ перед зіткненням. 

Кінцевий висновок щодо обставин цієї ДТП та її винуватців зроблять поліційні та страховики. Одне очевидне: якби обидва учасники автомобільного руху були обережнішими і чітко дотримали ПДР, аварії не сталося б. Пропонуємо читачам переглянути два відео: одне - з автомобіля  Пежо Партнер, а інше - з автомобіля з лівої смуги руху, щоб скласти собі власну уяву про цю аварію та зробити корисні висновки для дотримання правил дорожнього руху. 

Автомобіль у Львові з розворотом таранить двері магазину (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів