80 дітей-сиріт на Львівщині отримають житло, – ЛОДА

15:35 18 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Цьогоріч плануємо забезпечити житлом понад 80 дітей-сиріт області за кошти обласного і державного бюджетів».

У прес-службі Львівської ОДАповідомили в понеділок, 18 червня: «З початку року за кошти обласного та місцевих бюджетів придбали житло вже для 11 дітей – сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. Як повідомили у Службі у справах дітей Львівської ОДА, 14 червня, відбулось засідання комісії щодо розподілу об’єктів для придбання житла у межах Регіональної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа в області на 2018-2020 роки».

«У межах наради члени комісії розглянули придбання ще 10 житлових об’єктів для 19 дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа в області. Зокрема – у Яворівському, Жовківському, Буському, Сколівському, Радехівському, Жидачівському, Кам’янка-Бузькому, Cтаросамбірському районах та Дрогобичі. З державного бюджету на придбання житла для дітей сиріт, осіб з їх числа, а також на проектні, будівельно-ремонтні роботи області виділили кошти з державного бюджету у сумі 13850,8 тис гривень», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Відтак, за ці кошти планують придбати понад 30 квартир для дітей-сиріт та осіб з їх числа. Окрім того, за рахунок коштів державної субвенції цьогоріч планують збудувати будинок сімейного типу у Яворівському районі», – поінформували також в облдержадміністрації.

Начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис зазначив: «Станом на 15 червня Комісія з питань розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам під час засідання прийняла рішення щодо придбання 16 житлових об’єктів для 22 дітей-сиріт та осіб з їх числа. Цьогоріч плануємо забезпечити житлом понад 80 дітей-сиріт області за кошти обласного і державного бюджетів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів