8 травня зберігається загроза ракетних і авіаційних ударів з території Білорусі

10:15 8 травня 2022 р.

Фото до новини

На Бессарабському напрямку ситуація є напруженою. Збройні формування в Придністровському регіоні Республіки Молдова і підрозділи оперативної групи російських військ перебувають у бойовій готовності “Повна”.

Головне за оперативною інформацією від Генерального штабу ЗСУ станом на 06.00 08.05.2022 щодо російського вторгнення, пише Dailylviv.com :

Супротивник не припиняє наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької, Луганської і Херсонської областей та утримання сухопутного коридору між зазначеними територіями і окупованим Кримом. 

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямку обстановка без суттєвих змін. Зберігається загроза ракетних і авіаційних ударів по об’єктах нашої держави з території Білорусі. 

Визначені підрозділи збройних сил російської федерації  продовжують виконувати завдання з прикриття ділянки українсько-російського кордону у Брянській і Курській областях. 

На Слобожанському напрямку ворог зосередив основні зусилля на недопущенні подальшого просування наших військ у бік державного кордону України на північ і північний схід від міста Харків. На Ізюмському напрямку супротивник зосереджував основні зусилля на підготовці до продовження наступу на напрямках Ізюм – Барвінкове та Ізюм – Слов’янськ. 

На Донецькому напрямку угруповання окупаційних військ продовжує наступальні дії на Лиманському, Попаснянському, Сєверодонецькому і Авдіївському напрямках. 

На Маріупольському напрямку продовжує блокувати наші підрозділи у районі заводу “Азовсталь”. За підтримки вогню артилерії й танків проводить штурмові дії.

На Південнобузькому і Таврійському напрямках угруповання військ окупантів за підтримки авіації завдає ударів по військових і цивільних об’єктах, проводить перегрупування і посилення підрозділів, нарощує систему вогневого ураження та матеріально-технічного забезпечення.

На Бессарабському напрямку ситуація є напруженою. Збройні формування в Придністровському регіоні Республіки Молдова і підрозділи оперативної групи російських військ перебувають у бойовій готовності “Повна”. 

Кораблі чорноморського флоту російської федерації в акваторіях Чорного і Азовського морів продовжують виконувати завдання з ізоляції району ведення бойових дій, ведення розвідки і вогневої підтримки на приморському напрямку. 

 

Військовослужбовців-строковиків ерефії шлють на передову після 4-денного курсу підготовки

У Бресті маневрують два зенітно-ракетні комплекси С-300

Російські окупанти здійснили ракетний удар по Одеському району, - начальник ООВА (відео)

Небезпека авіаційних та ракетних ударів: у білорусі зафіксовано 8 ракетних комплексів Іскандер та 6 літаків

Нові удари по містах України: список від міноборони ерефії

Росія має намір 9 травня оголосити повноцінну війну, - Шмигаль

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів