44465 львів’ян уже проголосували за проекти громадського бюджету

13:00 13 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Голосування за проекти, подані на громадський бюджет Львова, триватиме до четверга, 15 листопада.

Станом на вівторок, 13 листопада, за проекти, подані на громадський бюджет, уже проголосували 44 465 львів’ян, які віддали 68 475 голосів. Голосування за проекти, подані на Громадський бюджет Львова закінчується уже цього четверга.

Проекти-переможці будуть втілені в життя у 2019 році за кошти міського бюджету. Голосування за проекти для реалізації коштом Громадського бюджету Львова здійснюється через е-сервіс. Проголосувати можна за один великий (загальноміський) та один малий (районний) проект.

Начальник відділу громадського партнерства ЛМР Орест Файфурка зазначив: «Багато запитань надходить щодо поділу проектів на «освітні» та «інші», а також щодо того, як це впливатиме на визначення проектів-переможців. Нагадаю, що квота є для «інших проектів» – гарантовано не менше 40% від кількості проектів-переможців у кожному з рейтингів. Що це означає? До прикладу, якщо перших сім місць в рейтингу посідають «освітні» проекти, а восьмі-дев’яті-десяті місця – проекти з категорії «інше», то переможцями стануть перші чотири «освітні» проекти та восьмий-дев’ятий-десятий проекти з категорії «інше». Натомість якщо першими в рейтингу будуть сім проектів з категорії «інше», то переможуть усі сім. Тобто в кожному з рейтингів не менше 40% будуть переможці з категорії «інше».

Про це повідомили у вівторок, 13 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів