29 жовтня у Львівській облдержадміністрації знову поговорять про незаконні забудови

16:42 26 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wz.lviv.ua

За підрахунками громадських активістів, у Львові – 46 об’єктів незаконного будівництва.

«Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка доручив провести детальний аналіз усіх об’єктів незаконного будівництва у місті Львові щодо яких на даний час відкриті кримінальні провадження та які перебувають на розгляді у правоохоронних органах. Про це йшлось у понеділок, 26 жовтня, під час апаратної наради у керівника області», – повідомили сьогодні, 26 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Зокрема, Олег Синютка дав завдання правоохоронним органам ретельно опрацювати усі справи щодо самовільного будівництва та підготувати розгорнуту аналітичну довідку по кожній з них. До слова, вже у четвер, 29 жовтня, в облдержадміністрації відбудеться чергова зустріч із активістами та мешканцями Львова щодо питань незаконного будівництва.

За словами заступника голови облдержадміністрації Ірини Гримак, на цій нараді планують розглянути близько 20-ти незаконних забудов, щодо яких відкриті карні справи. Ірина Гримак також додала, що об’єктом розмови будуть й судові рішення по цих справах.

«Особливо знаковими також є й судові рішення по цих справах. Як приклад, можна навести незаконну добудову за адресою: вулиця Митрополита Андрея, 12. Адже там суд не побачив достатньо доказів того факту, що цей будинок – пам'ятка архітектури місцевого значення», – зазначила Ірина Гримак. Нагадаємо, що за підрахунками громадських активістів у Львові налічується 46 об’єктів незаконного будівництва».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів