25 жовтня на вулицях Львова буде вдвічі більше патрульних

17:30 23 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook»

Поліцейських зосередять поблизу дільниць та «Арени Львів», де цього року будуть розміщені одна міська та шість районних виборчих комісій Львова.

У Патрульній поліціі Львова повідомили в п’ятницю:

«У неділю, 25 жовтня, в день виборів Управління патрульної служби Львова працюватиме у посиленому режимі. Один батальйон чергуватиме у звичному щоденному режимі. Додатково буде залучено патрульних ще одного батальйону, сили якого будуть зосереджені поблизу дільниць, а також біля «Арени Львів», де цього року будуть розміщені одна міська та шість районних виборчих комісій Львова. Там прийматимуть бюлетені та звернення від суб’єктів виборчого процесу.

Кількох патрульних ще на початку жовтня делегували на полігон Нацгвардії поблизу Вінниці для участі в спільних навчаннях. Вони пройшли навчальний курс про те, як діяти спільно з іншими службами в день виборів.

Ці поліцейські вже поділилися досвідом з колегами по службі.Також, усіх патрульних ознайомили з аспектами виборчого законодавства, адже саме вони приїжджатимуть першими на усі виклики, пов’язані з виборами».

Про це повідомили сьогодні, 23 жовтня, на сторінці Патрульної поліціі Львова в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів