245 тис грн за одноденний форум заплатить "Єврорегіон Карпати-Україна" своїй людині

14:56 9 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати-Україна» заплатить 245 тис грн за організацію одноденного форуму в межах проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку». Відповідний договір 2 жовтня підписали з підприємцем Василем Худинцем.

Про це інформують Наші гроші Львів.

Захід провели провели 6 жовтня у Трускавці в готелі «Mirotel Resort & Spa» на вул. Стебницька, 61. Це п’ятизірковий комплекс, номери якого, за даними Booking.com, коштують від 3 до 8 тис. грн за одну ніч.

В обов’язки організатора входило бронювання проживання, забезпечення приміщення та обладнання для проведення форуму, залучення двох експертів та модераторів для виступів. Також вимогою до організатора було поселення 70 людей на одну добу в п’ятизіркових готелях Трускавця. Щонайменше п’ять одномісних номерів мали бути категорії люкс, ще 15 одномісних та 25 двомісних кімнат – категорії стандарт.

Харчування учасників включало обід, перерву на каву та вечерю. Організатор також забезпечив бейджі для учасників, ручки, блокноти та інші матеріали.

У форумі взяло участь приблизно сто учасників зі Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей. Це – місцеві державні службовці, експерти та члени асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна». Форум тривав вісім годин, на ньому обговорювали бачення розвитку Карпатського регіону до 2030 року.

Проєкт «Карпатська мережа регіонального розвитку», в межах якого провели форум, реалізують за підтримки Європейського союзу в рамках Програми підтримки секторальної політики. Проєкт триває від 2018 року, він закінчиться у жовтні 2021 року. Його бюджет становить 48,8 млн грн, з яких 44 млн грн – грантові кошти.

На поточних торгах з організації форуму єдиною конкуренткою Василя Худинця була підприємиця Наталія Миколайчук. Під час аукціону підприємці не знижували цін, однак пропозиція переможця була на 5 тис. грн дешевшою.

Василь Худинець зареєстрований як підприємець 2018 року в Міжгірському районі Закарпатської області.

Він упродовж 2015-2016 років очолював Міжгірську районну державну адміністацію, а наразі є депутатом Закарпатської обласної ради. Худинець також є засновником благодійної організації «Благодійний фонд розвитку гірських територій».

У 2018 році Василь Худинець очолив представництво асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна» в Закарпатській області. Свою приналежність до організації він також вказав на своїй фейсбук-сторінці.

При цьому асоціація «Єврорегіон Карпати-Україна» не вперше замовляє послуги у Василя Худинця. У 2019 році підприємець отримав від неї 114 тис. грн на організаційні послуги та 24 тис. грн – на розробку концепції транскордонного маршруту дерев’яної архітектури.

Загалом протягом 2019-2020 років у Prozorro Василь Худинець отримав замовлень на 1,12 млн грн.

Нагадаємо, асоціація «Єврорегіон Карпати-Україна» − створена у 2007 році організація, мета якої формувати політику розвитку Карпат. Керівником асоціації є очільник Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

За даними Prozorro, упродовж 2019-2020 років асоціація спрямувала на різноманітні заходи 11,6 млн грн, це бюджетні та грантові кошти.

Сокальська райрада купила 34 байдарки і переплатила за них майже пів млн грн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів