23 громадські організації на Львівщині отримають 491,4 тисячі гривень

12:30 13 серпня 2018 р.

Фото до новини

В облдержадміністрації запевнили: «На фінансову підтримку статутної діяльності громадських організацій осіб з інвалідністю, ветеранів, політичних в’язнів і репресованих, культурно-просвітницьких організацій у 2018 році спрямували 491,4 тисячі гривень».

Про це повідомили в понеділок, 13 серпня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Із поданих 27 проектів громадських організацій інвалідів, ветеранів, політичних в’язнів і репресованих, культурно-просвітницьких організацій на надання фінансової підтримки статутної діяльності у 2018 році конкурсна комісія визначила 23 громадські організації, які отримають фінансову підтримку на статутну діяльність. Оцінювання відбувалося під час відкритого захисту учасниками конкурсних проектів за критеріями, визначеними конкурсною комісією».

«Конкурс відбувся в межах реалізації Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2018 – 2020 роки. Із переліком переможців можна ознайомитись за посиланням на сайті облдержадміністрації», – поінформували також у прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів