Збірна України з футболу прийматиме на «Арені Львів» сербів

09:15 7 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ukraine-live.com

У п'ятницю, 7 червня, о 21.45 на стадіоні «Арені Львів» розпочнеться третій матч національної збірної України з футболу у відбірковому турнірі чемпіонату Європи 2020 року.

Національна збірна України прийматиме на 35-тисячній «Арені Львів» сербів. Це перша зустріч суперників в офіційних турнірах. Натомість у всіх п'яти товариських матчах зі збірною Сербією наша здобула перемоги (різниця м'ячів – 9:1).

У першому турі відбіркового турніру чемпіонату Європи зіграла збірна України в Лісабоні внічию (0:0) з чинним чемпіоном Європи Португалією, у другому –  перемогла на виїзді команду Люксембургу (2:1), з якою зустрінеться у Львові 10 червня. Серби, своєю чергою, обмінялися голами в Португалії (1:1) у другому турі відбору.

Збірна України жодного разу не програвала у Львові – 14 перемог при двох нічиїх.
Сьогоднішній матч на «Арені Львів» обслуговуватиме суддівська бригада з Іспанії. Головним арбітром поєдинку призначений Антоніо Матеу Лаос.

В іншому матчі ігрового дня відбіркової групи «В» у Вільнюсі зійдуться збірні Литви та Люксембургу.
Турнірне становище: Україна – чотири очки (після двох ігор), Люксембург – три (після двох ігор), Португалія – два (після двох ігор), Сербія – 1 (після однієї гри), Литва – 0 (після однієї гри).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

Укрінформ

 

новобудови Львів