Юніори львівських «Карпат» отримали бронзові медалі

14:00 15 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: fckarpaty.com

Представники української прем'єр-ліги – виконавчий директор Євген Дикий та спортивний директор Максим Степаненко – привезли карпатівським юніорам бронзові медалі за сезон 2017-2018 років.

Наразі карпатівські юніори лідирують в чемпіонаті. У минулому ситуація була ідентична – лише на фініші «зелено-білі» пропустили вперед донецький «Шахтар» за рахунок додаткових показників. Саме тому, набравши 56 очок у 26 матчах, команда Андрія Тлумака завершила чемпіонат на третій сходинці.

«Зелено-білі» програли лише чотири матчі, тоді як перемагали 17 разів. Саме оборона «левів» була найкращою – усього 23 пропущені голи. Зате у ворота суперників круглий влітав 53 рази.

Очільники прем'єр-ліги відзначили високий рівень підготовки карпатівських юніорів, їхні навички та майстерність і побажали хлопцям не зупинятися на досягнутому. У той же час, спортивний директор «левів» Олег Бойчишин сказав: «Щиро бажаю, щоб ця бронзова медаль стала найменшою нагородою у вашій кар’єрі».

Теплим словом юніорів привітав технічний директор Тарас Гордієнко, який запевнив, що розвиток молодого покоління є одним із пріоритетних факторів у клубній діяльності. Від імені команди виступив Петро Харжевський, який подякував «Карпатам» за підтримку та сприяння у розвитку, а своїм партнерам за багато незабутніх емоцій, що їх довелося пережити протягом минулого сезону.

Свої медалі отримали або отримають усі карпатівці, які грали за команду юніорів віком до 19 років у минулому чемпіонаті. Нагороди обов’язково знайдуть Андрія Тлумака та Андрія Сапугу, які зараз тренують луцьку «Волинь», Андрія Ременюка та Олега Веремієнка, які зараз знаходяться в розташуванні збірної України, а також тих, хто з різних причин не зміг прийти на нагородження.

У сезоні 2017-2018 років за юніорську команду львівських «Карпат» виступали:

Воротарі: Андрій Артим та Антон Задерейко.

Захисники: Олег Веремієнко, Петро Харжевський, Максим Дерман, Роман Слива, Віталій Сільченко, Богдан Куртяк, Олександр Нестерук, Любомир Степанчук і Роман Оприск.

Півзахисники: Остап Притула, Володимир Рудюк, Іван Желізко, Орест Панчишин, Василь Руніч, Максим Сеник, Остап Малашевський та Андрій Дулібський.

Нападники: Ростислав Лях, Олександр Рибачук, Артур Діма, Олег Кос, Сергій Дудинський, Тарас Пецків, Андрій Ременюк, Вадим Сидорук.

Тренери: Андрій Тлумак, Андрій Сапуга, Олег Гарас та Олег Стронціцький.

Про це повідомили в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів