Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту на шосе Тур де Онур зібрали 312 учасників

18:48 1 жовтня 2021 р.

Фото до новини

На Львівщині тривають Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту на шосе «Тур де Онур». Аматорські велоперегони цьогоріч зібрали 312 учасників.

70% стартових слотів забронювали у перший же день реєстрації. Організували змагання громадська організація «Вест роуд сайклінг» та міжнародна компанія Onur Group за підтримки управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної федерації велоспорту.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

«Тема велосипедного спорту для нас дуже знайома, оскільки засновник «Онур Груп» починав свій бізнес з велосипедів. Наша компанія будує по всій Україні якісні дороги, деякі з них проходять неймовірно гарними локаціями в Карпатах. Тому ми вирішили поєднати те, що ми любимо – будівництво доріг та велосипеди. Так і з’явилася ідея «Тур де Онур», – каже головний координатор «Onur Group Ukraine» Емре Караахметоглу.

Велоперегони відбуваються у кілька етапів. Учора найкращих визначали у командній гонці на час. Стартували та фінішували велосипедисти поблизу заповідника «Тустань».

Сьогодні велосипедисти змагаються у груповій гонці зі стартом та фінішем у Західному реабілітаційно-спортивному центрі. Третім етапом стане індивідуальна гонка на час на дистанції 25 км. Гонка-критеріум відбудеться у неділю, 3 жовтня, у Львові. Переможців нагороджуватимуть поблизу ТЦ «Форум Львів» о 13.00.

«Ці велоперегони, фактично, є фінальними у цьому році. Тішить, що багатоденна гонка зібрала стільки прихильників велоспорту. Це люди різних професій, різного віку, яких об’єднує любов до велосипеда. Велоперегони такого формату показують, що щороку в Україні, зокрема й на Львівщині, таких більше», – зауважує керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Нагадаємо, у неділю відбулись аматорські велоперегони «Львівська Сотка. Осінь». Цьогоріч вони зібрали понад 700 велосипедистів.

Велоквест від Славського до Волосянки коштуватиме майже 600 тис грн

Львівщину перетворюватимуть на зону комфортного велотуризму

Гірський король та Гірська королева: на Львівщині готуються до багатоденної велогонки TOUR de ONUR 2021

Гірські гонки та класичне ралі на Львівщині: понад 30 екіпажів візьмуть участь у кожному виді змагань

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів