«Львівська сотка» збере близько 800 велосипедистів

14:15 26 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У суботу, 28 вересня, відбудеться веломарафон «Львівська Сотка. Осінь 2019».

Про це повідомили в четвер, 26 вересня, у Львівській облдержадміністрації. Заступник начальника управління фізичної культури та спорту ЛОДА Андрій Тур розповів: «На учасників чекає 100 кілометрів їзди по дорожньому покритті, драйв і приємне спілкування. Братимуть участь у марафоні близько 800 учасників, половина з яких - львів’яни».

«Ліміт часу на подолання такої дистанції – вісім годин. Перегони організовує ЛМГО «Львівський Велоклуб» за підтримки управління фізичної культури та спорту ЛОДА, управління молоді та спорту ЛМР та Федерації велосипедного спорту Львівської області», – поінформували також в облдержадміністрації.

Віце-президент Львівської міської громадської організації «Львівський велоклуб «Lviv bicycle club» Максим Логаш зазначив: «Ми сподіваємося, що ця подія стане традиційною. Найбільше на замаганнях будуть представлені учасники з західних регіонів, а також Києва, Дніпра, Харкова, Одеси, Херсону тощо».

Неодноразовий переможець аматорських веломарафонів Віктор Гузов розповів: «Осіння сотка» є більш складною та рельєфною, проте за своєю атмосферою не поступатиметься «весняній».

«Львівська сотка» – щорічні любительські змагання у форматі веломарафону. Вперше змагання відбулись у 2010-му році. Тоді участь взяли лише 35 велосипедистів. З 2018-го року змагання відбуваються двічі на рік за різними маршрутами», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Окрім марафону «Львівська сотка. Весна», започаткували перегони «Львівська сотка. Осінь» – марафон, який не відкриває сезон, а відбувається тоді, коли всі досягають піку форми – восени. Характерними особливостями маршруту є значний набір висоти», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів