Вперше зійшло сонце у Львові і над стадіоном Україна

09:25 20 вересня 2020 р.

Фото до новини

Пісдя двох турів у друuій лізі чемпіонату України з футболу львівські "Карпати" посідають четверте місце з трьома очками: одна перемога, одна поразка, однакова кількість забитих і пропущених м'ячів 4-4.

У повідомленні Інформаційного центру ФК «Карпати» є висновок головного тренера львівських «Карпат» Любомира Вовчука про цей матч, пише DailyLviv

«Вважаю, що сьогодні ми повністю переграли суперника у всіх аспектах. Рахунок на табло є справедливим і цілком відповідає подіям на полі. У календарі виникла певна пауза – ми намагалися якісно її заповнити. Як на мене, наші гравці непогано себе проявили. Не хотів би нікого виокремлювати – усі футболісти продемонстрували свої найкращі риси і навички. Передусім сподобалося їхнє налаштування на поєдинок. Також відзначу швидкі контратаки, організований пресинг. Вимоги тренерського штабу вони виконали і це найголовніше. Це перша перемога на старті сезону. Сподіваємося, що вона позитивно вплине на атмосферу та настрій у колективі. Нам потрібно було перемогти – далі має бути легше у психологічному аспекті. Важливо те, що хлопці відчули впевненість. Маємо надію, що прогресуватимемо і надалі».

3-й тур. 19.09.2020, 15:00. Львів, стадіон «Україна». Сонячно. +19°С.

Карпати Львів – Чернігів – 4:1

Арбітр – Сергій Подригуля (Луцьк).

Асистенти арбітра: Богдан Морозюк (Івано-Франківськ), Павло Супрунюк (Волинська обл.).

Четвертий арбітр – Василь Файда (Львів).

Спостерігач арбітражу – Ромео Буковецький (Закарпатська обл.).

«КАРПАТИ»: Горох, Береза, Слічний (Савчук, 89), Калинчук, Мудрик (Роман, 63), Підгурський, Гудзінський, Карабін, Руніч (Стень, 73), Лісовик (Степанчук, 86), Жозеф (Шостак, 54).

Запасні: Герета, Назарчук.

Головний тренер – Любомир Вовчук.

«ЧЕРНІГІВ»: Рощинський (Ширай, 80), Конопко, Чаус, Лакеєнко, Романченко, Кривобороденко (Зенченко, 70), Мироненко, Лазаренко (Макаренко, 46), Ментей, Сердюк (Вересоцький, 56), Кохановський.

Головний тренер – Вадим Постовий.

Голи: Лісовик, 1, Підгурський, 16, Жозеф, 45, Гудзінський, 83 – Романченко, 71.

Попередження: Лазаренко, 32, Ментей, 65, Кохановський, 67.

«Зелено-білі» впевнено вдома обіграли ФК «Чернігів». До перерви «Карпати» забили тричі, а у другому таймі команди обмінялися забитими голами. 

Місце у воротах «левів» зайняв Валентин Горох, який повернувся у стартовий склад із лазарету. Також у двобої з ФК «Чернігів» за «левів» дебютували оборонець Степан Слічний та нападник Жозеф Енете – тренерський штаб випустив їх зі старту.

Хвилинна стрілка не встигла здійснити повний оберт, а господарі вже відкрили рахунок. Олег Береза прострілив з лівого флангу точно на ногу Роману Лісовику, який у дотик спрямував м’яч у сітку – 1:0! На цьому «зелено-білі» не зупинилися і створили ще кілька класних атак. Найнебезпечнішим був удар все того ж Лісовика – снаряд після пострілу 18-річного карпатівця пролетів поруч зі штангою. На 16-й хвилині Береза виконав подачу від кутового прапорця і оформив другий асист – Денис Підгурський залишився наодинці у штрафному майданчику суперників і головою відправив м’яч у сітку.

Перший тайм завершився таким же чином, як і розпочався. «Карпати» вибігли в контратаку, яка увінчалася відмінною передачею Василя Руніча на Енете – нігерійцю тільки залишалося головою переправити м’яч у ціль – 3:0!

По перерві футболісти ФК «Чернігів» почали діяти активніше і це принесло результати. Кутовий з лівого флангу став результативним – Анатолій Романченко виграв боротьбу у володіннях львів’ян і завдав сильного удару головою. Це неабияк додало наснаги підопічним Вадима Постового і вони втратили ще кілька нагод. Однак наприкінці зустрічі забити вдалося «Карпатам». Вадим Гудзінський виконав розкішний удар з-за меж штрафного майданчика і встановив остаточний рахунок.

У неділю, 20-го вересня, львівський "Рух" вперше зіграє в УПЛ на стадіоні "Арена Львів" проти "Колоса" з Ковалівки.

У суботу, 19 вересня, ФК "Львів" програв на виїзді київському "Динамо" - 1:3. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів