Сьогодні Рух готується до бою, а Колос - до врожаю

12:02 20 вересня 2020 р.

Фото до новини

У неділю, 20-го вересня, львівський "Рух" вперше зіграє в УПЛ на стадіоні "Арена Львів" проти "Колоса" з Ковалівки.

До історичного домашнього матчу в УПЛ головний стадіон Львова, трибуни і роздягальню «Руху» забрендували у клубні кольори. Про це інформує сайт ФК "Рух", повідомляє DailyLviv

Починаючи з 12:00, у серці міста Лева, на площі Ринок, працюватиме «жовто-чорна» фан-зона, де кожен охочий зможе зробити пам’ятну світлину. 

З 14:00 від «Арени Львів» вирушить колона байкерів із брендованими прапорами «Руху», яка проїде центральними вулицями Львова. 

О 15:00 можна буде виграти квитки на дебютний домашній матч «жовто-чорних» у Favbet Лізі. У центрі Львова, біля Ратуші, розпочнуться різноманітні активності, конкурси та вікторини. 

О 17:00 на проспекті Свободи біля Grand Hotel клубний автобус «Руху» чекатиме на головну команду. З центру клубний автобус у супроводі байкерів колоною вирушить на «Арену Львів».

А перед стадіоном на уболівальників чекають різноманітні ігрові локації, де можна взяти участь у конкурсах та виграти квиток на матч або ж сувенірну продукцію «жовто-чорних».

О 19:30 розпочнеться головна подія дня – футбольне протистояння 3-го туру УПЛ, в якому львівський «Рух» поміряється силами з учасником єврокубкубів - «Колосом» із Ковалівки, що на Київщині. 

У перерві матчу відбуватиметься розіграш призів від партнерів та спонсорів «Руху». 

А вчора вперше зійшло сонце у Львові і над стадіоном "Україна", де львівські "Карпати" перемогли "Чернігів" - 4:1. Щоправда, львівська команда тепер виступає аж у другій лізі професійного футболу. 

Натомість ФК "Львів" в УПЛ вчора програв у Києві "Динамо" - 1:3. Нагадаємо, що у першому турі ФК "Львів" програв нинішньому супернику "Руху" на полі стадіону в Ковалівці з рахунком 0:4. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів