УПЛ: Львів розгромно програв київському Динамо

21:27 28 лютого 2021 р.

Фото до новини

Кияни перемогли в гостях на стадіоні Арена Львів з рахунком 4:1.

У Львові на стадіоні "Арена Львів" місцевий клуб "Львів" поступився київському "Динамо" - лідеру Української прем'єр-ліги - 1:4. 

Кияни забили на першій і останній хвилинах матчу, а також на 36-й і 52-й. 

Львів'яни - на 69-й. 

Автори голів: Бєсєдін, Циганков, Кендзьора, Лєднєв ("Динамо" К) і Нич ("Львів").

Після цього матчу у "Динамо" Київ 37 очків (1 місце), а у ФК "Львів" - 12 (14-е, останнє місце).

Донецький "Шахтар" сььгодні програв у більшості луганській "Зорі" - 0:1 і залишився на другому місці турнірної таблиці - 33 очки.

Друга львівська команда - "Рух" - посідає 11-е місце, маючи 13 очків.

Інформаційна служба ПФК «Львів» написала, що у соцмережі Твіттер видання «Спортивка» з’явилося таке повідомлення: “У зв’язку з подіями щодо так званого мовного скандалу навколо тренера Шумського “Львів” почали жорстко пресувати з Києва. Скажімо так, з кіл, максимально наближених до УАФ. Вимагають відповідну заяву для пом’якшення ситуації, яка вийшла за рамки футбольної”.

Клуб заявляє, що це повідомлення не відповідає дійсності. Офіційно спростовуємо згадану інформацію газети “Спортивка” та закликаємо представників ЗМІ, футбольної громадськості та вболівальників клубу не довіряти сумнівним і неперевіреним даним. В разі потреби – звертатися за офіційним коментарем до прес-служби ПФК “Львів”. Також нагадуємо, що ПФК «Львів» завжди твердо обстоює свою позицію та власною діяльністю постійно акцентує увагу на важливості національних цінностей у житті кожного громадянина нашої держави.

Рух піднявся на одинадцяту сходинку

Тренера у Львові покарали жовтою карткою за прохання до арбітра спілкуватися українською мовою

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів