Тренера у Львові покарали жовтою карткою за прохання до арбітра спілкуватися українською мовою

20:35 21 лютого 2021 р.

Фото до новини

Львівський Рух програв донецькому Шахтарю у Києві, а ПФК Львів - Колосу вдома.

Про статистику матчу повідомив сайт "Руху", пише Dailylviv.

Чемпіонат України. Favbet ліга. «Шахтар» (Донецьк) - «Рух» (Львів)  2:0 (1:0).

21 лютого 2021 року. Київ, НСК «Олімпійський».

Голи: Тете, 9, Майкон, 60 (пен.)

Попередження: Кухаревич, 5, Притула, 49, Карасюк, 59, Варфоломєєв, 90.

Вилучення: Бандура, 90+5 (VAR)

«Рух» (Львів): Бандура, Гагун, Білий, Зец, Мисик, Федорчук (Кухарук, 89), Карасюк (Варфоломєєв, 89), Притула, Климчук (Лях, 66), Бойчук Б. (Русин, 66), Кухаревич (Кондраков, 61).

Коментар головного тренера «Руху» Івана Федика після матчу з «Шахтарем».

 - У першому таймі треба було реалізовувати свої нагоди. Моменти, аби забити гол, ми мали. Гра йшла до другого гола. Пропустили з пенальті, якого, вважаю, не було. Візьміть будь-яку гру з Wyscout, у кожній можна знайти хоча б один момент, щоб поставити таке пенальті. Суперник добре виходив з-під пресингу, грав в один-два дотики. Нам довелось багато грати у відборі, футболісти верхньої п’ятірки виконали великий обсяг роботи, тому зробив ряд замін, аби освіжити гру в атаці. Але після другого пропущеного м’яча з такою командою, як «Шахтар», нам було важко.

У турнірній таблиці УПЛ львівський "Рух" з 10 очками після 15 матчів перебуває на передостанньому - 13-му - місці. Друга львівська команда - "Львів" - на 11-му місці з 12 очками. У 15 турі Favbet ліги сезону 2020/2021 ПФК «Львів» на домашньому полі поступився ФК «Колос» (Ковалівка) - 0:2. Львів'яни грали у такому складі: Костик, Грисьо, Міхоубі (Романчук, 83), Махмутовіч, Ременяк, Сабіно (к), Брікнер (Фране, 46), Ернест (Семенів, 29) (Нич, 46), Альваро (Захарків, 77), Шина, Ренан. 

В.о. головного тренера Віталій Шумський у цьому матчі одержав жовту картку за те, що хотів, аби арбітр спілкувався з ним українською мовою. 

...не буду коментувати дії головного арбітра і двох лайнсменів, - сказав після матчу Віталій Шумський. - З жодним із них у мене суперечок не було. Втім, четвертий арбітр розмовляв зі мною російською мовою. Я попросив його перейти на українську. Опісля цього він одразу передав зауваження по рації головному арбітру, який підійшов до мене та продемонстрував жовту картку. Я попросив рефері пояснити таке рішення, на що відповіді досі не отримав.

Лідирують в УПЛ "Динамо" Київ і "Шахатр" Донецьк - відповідно 34 і 33 очки після 15 поєдинків. "Зоря" Луганська - третя - 26 очків. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів