Рух піднявся на одинадцяту сходинку

23:21 27 лютого 2021 р.

Фото до новини

Львіський Рух переміг на виїзді Колос з Ковалівки у 16 турі УПЛ

Про це повідомив ua.football, пише Dailylviv.

Колос - Рух - 1 : 2 

Голи: Роман Мисак - 35’ - Данило Кондраков - 48’, Микола Кухаревич - 90+6’.

На 34 хвилині воротар "Руху" Мисак кулаком зрізав м'яч у власні ворота – арбітр не звернув увагу на двох гравців "Колоса", які блокували голкіпера "Руху". Львів'яни відігралися по перерві, коли Кондраков завершив затяжну атаку з кількома ударами.

Кінцівка поєдинку стала драмою з присмаком скандалу. Колосівець Денис Костишин отримав жовту за симуляцію, але з другої спроби переконав арбітра Олександра Омельченка призначити пенальті. Втім, воротар львів'ян Мисак відбив удар Гавриша, виправившись за автогол! 

Догравали обидві команди вдесятьох – Мисик у моменті з пенальті побачив ще й другу жовту, також повторно покарали Костишина-молодшого. 

Перемогу для гостей вирвав Микола Кухаревич розкішним дальнім пострілом на 90+6 хвилині.

Раніше ці команди зустрічались між собою 5 разів і жодного разу поєдинки не завершувались внічию (3 перемоги «Колоса» і 2 перемоги «Руху», різниця м’ячів 6-4). У крайній зустрічі в рамках УПЛ перемогу відсвяткували підопічні Руслана Костишина (2:1), а останній матч у Ковалівці (квітень 2019-го року) завершився на користь «жовто-чорних». Переможний гол у тій грі забив Данило Кондраков. 

Завтра футбольний клуб "Львів" зіграє з київським "Динамо" на стадіоні "Арена Львів". В активі львівської команди поки що 12 очок (13-е місце). 

Тренера у Львові покарали жовтою карткою за прохання до арбітра спілкуватися українською мовою

Рух здобув першу перемогу в останньому матчі року

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів