Рух здобув першу перемогу в останньому матчі року

22:21 12 грудня 2020 р.

Фото до новини

Львівська команда набрала 9 очків і піднялася на 12-й рядок турнірної таблиці УПЛ.

У матчі Рух – СК Дніпро-1 на стадіоні Арена Львів зустрічалися дві найгірші команди Прем'єр-ліги, пише Футбол 24. Львів'яни замикали турнірну таблицю з 6-ма очками і були єдиним колективом без жодної перемоги в поточному чемпіонаті. У команди Йовічевіча 8 пунктів у активі, і також серія з 5-ти поразок поспіль. Поєдинок у Львові мав дати відповідь на запитання, чия ж невдала смуга перерветься.

Уже на 4-й хвилині м'яч влетів у ворота гостей. Валерій Федорчук з лінії штрафного увігнав круглого майже в дев'ятку без шансів для воротаря СК Дніпро-1 Сарнавського – 1:0. На 36-й хвилині підопічні Івана Федика зміцнили свою перевагу. Валерій Федорчук оформив дубль, замкнувши подачу зі штрафного. Хавбек Руха випередив Сарнавського і вразив порожній кут. Ще до перерви у ворота підопічних Йовічевіча влетів і третій гол. Микола Кухаревич прийняв м'яч у штрафному, а другим дотиком вразив дальню "дев'ятку", забивши свій перший м'яч в УПЛ. Відмінна реклама молодого форварда перед європейськими скаутами, які мали приїхати на цей матч. 

По перерві Рух був ближчим до четвертого м'яча, ніж СК Дніпро-1 до голу престижу. Проте один зі стандартів все ж приніс успіх гостям – Сваток переправив м'яч у ворота після подачі зі штрафного. Але тут же контратака господарів призвела до четвертого м'яча – львів'янин Климчук забивав вже у порожні ворота.

У підсумку, 4:1 – львів'яни в останньому матчі року здобули першу перемогу в чемпіонаті та піднялися з останнього місця. Тепер там опинився якраз СК Дніпро-1 – команда Йовічевіча з 8-ма очками зимуватиме аутсайдером УПЛ. У Руха 9 пунктів та 12 позиція таблиці.

Всі голи матчу тут.

Рух застряг у турнірній таблиці на останньому місці

Львівський Рух вистояв в Олександрії

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів