У ці вихідні на дорогах Жовківщини обмежать рух: пропонують альтернативні маршрути

12:58 20 квітня 2023 р.

Фото до новини

Водіїв закликають обирати альтернативні шляхи або ж планувати подорожі в інший час.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com

22-го та 23 квітня на Жовківщині тимчасово обмежать рух транспорту на деяких дорогах. Це пов’язано з проведенням на території області національного чемпіонату з велоспорту на шосе за трековою програмою Zhovkva Cup Race.

У суботу рух обмежать на трасі Зіболки-Жовква Т1425 з 12:00 до 15:00. У цей день найкращих визначатимуть у командних перегонах на час на дистанції 4 кілометри. У неділю з 9:00 до 20:00 обмежать рух вулицями міста Жовква – площею Вічева, вулицями Лесі Українки, Лісна та Степана Бандери. У цей день визначать чемпіонів у групових перегонах на різних дистанціях – від 15 до 30 кілометрів.

Нагадаємо, Zhovkva Cup Race – це дводенні велоперегони національного рівня нового формату. Їх організовує управління молоді та спорту Львівської ОВА. Під час церемонії нагородження відбудеться благодійний концерт та ярмарок від Львівського обласного пластового центру на підтримку Збройних сил України. Опісля вручення медалей на сцені виступлять молоді талановиті виконавці SOWA та Shumei. Урочиста частина розпочнеться о 17:00 поблизу Жовківського замку.

Львів'янка здобула чотири золоті медалі на чемпіонаті України з велоспорту

Всеукраїнські змагання з велосипедного спорту на шосе Тур де Онур зібрали 312 учасників

Львівщину перетворюватимуть на зону комфортного велотуризму

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dw.de/

 

новобудови Львів