У Міжнародному центрі миротворчості на Львівщині відкрили тренажерний комплекс

12:10 14 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У містечку «Гвардійське» Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відкрито сучасний спортивний зал.

Це вже другий сучасний тренажерний комплекс, який відкрили в навчальному закладі останнім часом, адже на День Збройних Сил України розпочав свою роботу тренажерний комплекс в пункті постійної дислокації. Начальник Національної академії сухопутних військ, генерал-лейтенант Павло Ткачук, зазначив: «Розвиток спортивної інфраструктури – цінна і довгострокова інвестиція в здоров’я наших курсантів та офіцерів. Тепер навіть у польових умовах вони можуть займатись на сучасних спортивних тренажерах».

Тренажерний зал оснащений однією кросфіт-станцією та 20 тренажерами сучасної професійної лінійки. Підбір тренажерів здійснено для розвитку всіх основних груп м’язів, що дозволить розвивати силу і силову витривалість курсантів та офіцерів під час їх перебування на полігоні. А сучасний дизайн та новизна обладнання додатково вмотивує до тренувань, надасть позитивні емоції та збільшить бажання систематично займатись спортивними вправами.

Про це повідомили в п’ятницю, 14 грудня, в прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів