У Львові відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України

12:40 6 лютого 2018 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: loda.gov.ua

На ХХІІІ зимових Олімпійських Ігор в Пхьончхані будуть виступати п’ятеро спортсменів зі Львівщини.

У прес-службі Львівської облдержадміністрації повідомили у вівторок: «У п’ятницю, 9 лютого, в день відкриття ХХІІІ зимових Олімпійських Ігор в Пхьончхані, відбудеться урочиста церемонія підняття Державного прапора України та Прапора НОК України.
Початок церемонії – о 15:00 біля головного флагштоку області в сквері поблизу будівлі Львівської обласної державної адміністрації».

«Такі вже традиційні церемонії відбуваються також і в інших обласних та районних центрах України з метою популяризації олімпійських цінностей, залучення дітей та молоді до ведення здорового способу життя, виховання патріотичних почуттів уболівальників та підтримки кращих з кращих українських спортсменів на наймасштабніших спортивних змаганнях останнього чотириріччя. Церемонія відкриття в Республіці Корея, у якій п’ятеро дітей із сільської провінції зустрічатимуться з різними казковими пригодами, розпочнеться 9 лютого о 20:00 за місцевим часом і буде присвячена миру. Всього у виставі буде задіяно 2000 осіб, а також використані технології Reality та «5G», – розповіли також в облдержадміністрації.

«Україну на найпрестижнішому спортивному форумі Планети представлять 33 спортсмени у дев’ятьох видах спорту –  біатлоні (11 спортсменів), фігурному катанні (четверо спортсменів), санному спорті (шестеро спортсменів), фристайлі (троє спортсменів), лижних гонках (четверо спортсменів), гірськолижному спорті (двоє спортсменів), сноубордингу (один спортсмен), скелетоні (один спортсмен) і лижному двоборстві (один спортсмен). Львівщину у олімпійському Пхьончхані з поміж них презентуватимуть п’ятеро спортсменів – Олена Стецків, Олена Шхумова, Захарків Роман, Антон Дукач (санний спорт), Ольга Книш (гірськолижний спорт). А в складі тренерського колективу національної збірної команди України працюватимуть четверо найкращих фахівців зимових видів спорту Львівщини: Тарас Гарцула, Володимир Вахрушев, Олег Жеребецький(санний спорт) та Юлія Шепіленко (гірськолижний спорт)», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів