У Львові грандіозно відзначатимуть Міжнародний день спорту

14:00 5 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: noc.lviv.ua

Львівське обласне відділення Національного олімпійського комітету України запрошує на грандіозне свято, яке розпочнеться 6 квітня, у Міжнародний день спорту, об 11.00 у Стрийському парку.

Про це повідомили на сайті Львівського обласного відділення НОК України, де також розповіли: «У програмі святкування – показові виступи, майстер-класи з видів спорту, легкоатлетичний забіг та зарядка «Do Like Olympians», яку проведе майстер спорту України міжнародного класу з художньої гімнастики, фіналістка Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні Віра Передерій. Цьогорічний забіг матиме ще й благодійний характер – для порятунку життя чотирирічного Мирослава Мілойчікова».

«Забіги проходитимуть на дистанціях 1300 та 500 метрів.  Реєстрація учасників – з 11.00 біля будівлі кафедри фізичного виховання «Львівської Політехніки» у Стрийському парку. Початок зарядки та легкоатлетичного забігу – о 12.00. У межах заходу відбудуться катання на справжніх байкерських мотоциклах, скандинавська ходьба, велотріал, показові виступи з воркауту, настільного тенісу, армреслінгу, на гірськолижному тренажері та багато іншого цікавого», – поінформували також в обласному відділенні НОК України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів