У Львові 5 тисяч уболівальників перед матчем ПСЖ-МС подивляться на стадіоні дербі Львів - Рух

13:34 28 квітня 2021 р.

Фото до новини

Дуель Безсмертного і Федика буде не менш гострою, ніж Гвардіоли і Тухеля.

Зустріч відбудеться сьогодні, 28 квітня, на «Арені Львів». Початок - 19.00. Квитки коштують від 25 гривень. Перенесений матч 18-го туру УПЛ «Львів» - «Рух» відвідають близько 5 тисяч глядачів, повідомив журналіст «Футбол 1/2/3» Богдан Тимовчак, пише Dailylviv

Матч переносили через підготовку «Арени Львів» до зустрічей збірної України в березні.

Тоді "Львів" і "Рух" йшли на виліт з УПЛ – причому "містяни" здавалися взагалі безнадійними, пише Футбол 24.  Втім, після приходу Анатолія Безсмертного "синьо-золоті" почали стрімкий злет угору, відсвяткувавши звитяги у чотирьох з семи турів – причому "жертвами" стали "Шахтар", "Десна" та "Олександрія" (ну, і "Минай" на закуску). Наразі переможна серія команди становить три матчі, але відрив від зони вильоту все одно крихкий – всього шість очок. Якщо Львів переможе Рух, то питання щодо прописки в еліті буде вирішено на 99%, однак поразка закрутить інтригу.

"Жовто-чорні" навесні демонструють непоганий футбол, здобувши три перемоги й розписавши дві нічиї у дев'яти матчах. Їм вдалося відібрати очки у "Ворскли" й прибити "Колос", а тиждень тому підопічні Івана Федика влаштували розгром "Маріуполю" – втім, турнірна ситуація все одно критична. Рух йде всього у двох очках від останньої позиції, а попереду у львів'ян непрості поєдинки проти Олександрії, СК Дніпро-1 та Олімпіка, якому треба битися за виживання. Мабуть, "українській Борусії" доведеться боротись за прописку в еліті до останніх турів, тож зі Львовом необхідно чіплятись за максимум залікових балів.

Орієнтовні склади на матч Львів – Рух

Львів: Ільющенков – Бусько, Міхоубі, Романчук, Грисьо – Довгий, Чір'як – Ременяк, Альваро, Ернест – Ренан

Рух: Бандура – Гагун, Стаменкович, Зец, Мисик – Мартинюк, Федорчук – Борячук, Кухарук, Климчук – Кондраков

Прогноз "Футбол 24" – 1:1

У цьому матчі може бути зафіксований будь-який рахунок. Обидві команди рівні й обидві набрали хороший хід, а відповідальність сильно тисне на футболістів – вочевидь, нас очікує важка для перегляду гра з великою кількістю єдиноборств. Переможе у ній той, хто продемонструє кращу реалізацію, але найбільш вірогідним результатом у таких зустрічах є нічия.

Нагадаємо, що сьогодні о 22.00 відбудеться перший матч другої пари півфіналістів Ліги чемпіонів : "Парі Сен-Жермен" (ПСЖ) - "Манчестер Сіті" (МС), яких тренують Тухель і Гвардіола. Учора матч першої пари закнічився внічию: "Реал" Мадрид - "Челсі" Лондон - 1:1. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів