У Диво-шашках у сніжних Карпатах переміг Бермудський трикутник з Києва

10:47 20 січня 2022 р.

Фото до новини

Впродовж п’яти днів у Турківській середній школі тривав Всеукраїнський дитячий турнір «Диво-шашки у сніжних Карпатах». Такі змагання тут відбулись вже вп’ятнадцяте.

За медалі змагались 69 юних шашкістів, зокрема, 54 учасники віком до 13 років з Києва, Мелітополя Запорізької області, Полтави, Кам’янського Дніпропетровської області, Великого Бичкова та Іршави Закарпатської області та Яворова і Турки  Львівської області, які представляли 18 команд, та 15 учасників віком від 14 до 17 років, які грали в особистому турнірі.

Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

За результатами командних змагань перше місце посів київський «Бермудський трикутник» у складі Максима Баркевича, Нікіти Федорова та Валерії Єжової, тренер – Віктор Коваленко. Друге місце посіла команда «Львівські леви-1», за яку виступали Михайло Щегольський і Максим Квасняк з міста Яворова та Соломія Крецул з міста Турка, тренери - Юрій Кунець та Богдан Москаль. Третє місце у команди «Котлетки по-київськи» - Микола Дулеба, Ігор Баранов та Маргарита Поліщук, тренер Марія Шманенко.

В особистому турнірі серед учасників віком до 17 років бронзовою призеркою вдалось стати турківчанці Ангелині Титар. У бліц-турнірах у різних вікових категоріях медалі вибороли яворівчани Михайло Щегольський, Юрій Тістечок, Соломія Кунанець та турківчани Софія Леневич, Юля Ясінська, Павліна Голованич, Ірина Малетич.

Організували турнір Турківська ДЮСШ «Юність» та Львівська обласна федерація шашок.

Львів’янка – бронзова призерка чемпіонату Європи зі швидких шахів

Львів’янка стала бронзовою призеркою Кубка світу

«Розумний мікрорайон» Львова отримав вуличні дошки для гри в шахи й нарди

У Львові стартувала Шкільна ліга зі шахів (оновлено: відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів