Стадіон Арена Львів має нового керівника, якого представив Бідний

19:56 8 лютого 2024 р.

Фото до новини

Учора під час візиту на Львівщину т.в.о міністра молоді та спорту Матвій Бідний представив керівника державного підприємства «Арена-Львів» Дмитра Сабатовича.

Про це повідомив начальник управління спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім'як, пише DailyLviv.com.

"Сказати, що цей обʼєкт потребує потужного кризового менеджменту, складних рішень і сміливого лідерства, — не сказати нічого, — написав Роман Хім'як. - За останні роки «Арена» точно стала кращою, але пласт проблем з понад 10-літньою історією досі існує.

Читайте також: Найдорожчі стадіони України в час війни: Львівщина — лідер

Зокрема вчора, за ініціативи голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького, обговорили важливість напрацювання плану розвитку «Арени Львів» з урахуванням безпекової ситуації та соціально-економічних особливостей Львівщини. 

Призначення керівника дуже на часі, адже наприкінці лютого, після зимових канікул, розпочинаються ігри чемпіонату України з футболу сезону 2023/24. Вже 25 лютого тут зустрінуться «Рух» та «Полісся». Тож, з врахуванням рішення Міністерства про часткове повернення глядачів на трибуни, «Арена Львів» має усі передумови для повернення у «великий спорт».

Читайте також: Китайські спецслужби бачитимуть на стадіоні Арена Львів все: від поля і трибун до службових приміщень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів