Сьогодні "Карпати" у Львові на "Україні" можуть перемогти "Шахтар"

13:49 13 вересня 2013 р.

Фото до новини

У чемпіонатах України «Карпати» і «Шахтар» провели 20 матчів. Показники в обох командах ідентичні – по 8 перемог та 4 нічиї.

Сьогодні о 13:00 на стадіоні «Локомотив» у Раві-Руській розпочався поєдинок 9-го туру молодіжної першості України 2013/2014 між командами «Карпат» U-21 та «Шахтаря» U-21.

Стартові склади команд такі:

«КАРПАТИ» U-21: Лазарський, Білий, Грищенко, Жовтюк, Красномовець, Луканюк, Мірошніченко, Озарків, Подоляк, Тищенко, Ткачук.

«ШАХТАР» U-21: Крюков, Писко, Глушицький, Вакуленко, Єфремов, Доронін, Танковський, Іванісєня, Юрченко, Гринь, Безбородько.

А сьогодні ввечері, о 19.00, на стадіоні "Україна" зіграють основні склади.

Прем’єр-ліга України 2013/2014. Матч 9-го туру.

«Карпати» (Львів) – «Шахтар» (Донецьк).

13 вересня. Початок – 19:00. Стадіон «Україна»

Арбітр – Олександр Дердо (Іллічівськ).

Асистенти арбітра: Максим Чертоляс (Херсон), Ігор Альохін (Сімферополь).

Додаткові асистенти: Костянтин Труханов (Харків), Воодимир Міланич (Миколаїв).

Четвертий арбітр – Ігор Бицкало (Одеса).

Спостерігач арбітражу – Олександр Кран (Харків).

Делегат ФФУ – Володимир Фощій (Черкаси).

Травмовані гравці: Андрій Савченко, Роман Підківка – Веллінгтон Нем.

Під запитанням: Дмитро Льопа, Андрій Ткачук – Ілсіньо, Томаш Хюбшман, Дмитро Чигринський.

Дискваліфікований – Даріо Срна.

ОРІЄНТОВНІ СКЛАДИ КОМАНД (версія інформаційного центру ФК «Карпати»):

«КАРПАТИ»: Ільющенков – Пашаєв, Балажіц, Пластун, Костевич – Федорчук, Голодюк – Зеньов, Страшкевич, Бартуловіч – Гладкий.

«ШАХТАР»: Каніболоцький – Кобін, Ракіцький, Кривцов, Шевчук – Степаненко, Гречишкін – Коста, Фред, Тайсон – Луіс Адріано.

Після восьми стартових турів, на команду Олександра Севідова чекає найважче випробування. До Львова приїхав донецький «Шахтар» – найсильніша команда України останніх років. У чемпіонатах України «Карпати» і «Шахтар» провели 20 матчів. Показники в обох командах ідентичні – по 8 перемог та 4 нічиї. Для «Шахтаря» «Карпати» завжди були важким суперником. Як це не парадоксально, але й «Шахтар» для «Карпат» не менш важкий, особливо, на виїзді. Але зараз гра буде у Львові, відповідно, шанси у «зелено-білих» вищі. 

– Те, що найближчими суперниками «Карпат» будуть «Шахтар» і «Динамо», а потім, через два тури, ще й «Дніпро» та «Металіст», не пригнічує команду? Адже попереду дуже важкі ігри проти найсильніших команд Прем’єр-ліги? - запитали журналісти напередодні  гравця "Карпат" Олександра Гладкого.

 – Ми не дивимося в календар – до кожного матчу готуємося окремо. Для нас кожен поєдинок – це окрема історія. Тому не важливо проти кого саме ми будемо грати. Головне, показувати свою гру і тоді в нас будуть і перемоги, і очки? - сказав напередодні матчу форвард "Карпат" Олександр Гладкий.  

Про це повідомив інформаційний центр ФК «Карпати». 

Нагадаємо, що "Шахтар" має 19 очків і посідає друге місце у турнірній таблиці - після харківського "Металіста", якого тренує екс-львів'янин Мирон Маркевич. А "Карпати" мають 7 очок (12-е місце).

Фото з відкритого тренування, яке "Карпати" провели вчора.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів