СБК «Львів» – у півфіналі плей-офф Суперліги

10:20 22 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Спортивно-баскетбольний клуб «Львів» пробився до четвірки найсильніших команд Суперліги в дебютному для себе сезоні.

Про це повідомили в понеділок, 22 квітня, в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «СБК «Львів» вирвав перемогу у вирішальному третьому матчі чвертьфінальної серії плей-офф у «Франківськ-ПНУ» на останній секунді гри. Матч завершився з рахунком 83:81 і, відповідно, серія до двох перемог завершилася з рахунком 2:1 на користь СБК «Львів». Перемогу львівській команді принесла Христина Філевич, котра провела ще один феєричний матч за СБК «Львів», у якому побила власний рекорд, забивши за матч 40 очок».

«Розв’язка матчу наступила на останній хвилині четвертої чверті. За 35 секунд до сирени після триочкового від Ольга Краснікової СБК «Львів» вигравав з рахунком 81:79. Атака «Франківськ-ПНУ» не увінчалася успіхом, після чого за сім секунд до сирени Ольга Краснікова двічі схибили з лінії штарфних кидків. У миттєвій атаці господарки таки зуміли зрівняти рахунок, однак своєчасний тайм-аут від Ірини Кленіної дозволив львів’янкам розпочати атаку з чужої половини майданчика, де разом з сиреною після другого поспіль введення м’яча з аута забила з під щита Христина Філевич. Саме ці два очки і принесли перемогу команду зі Львові не тільки у третьому матчі, а й у серії загалом», – поінформували також у міськраді.

«У півфіналі плей-офф СБК «Львів» зіграє з «Київ-Баскетом». Перший матч півфінальної серії плей-офф до двох перемог запланований у Львові 23 квітня. Іншу півфінальну пару складуть «Динамо-НПУ» (Київ) та бердянська «Чайка», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів