Рухівець Козловський пообіцяв залити львів'ян пивом і організувати безкоштовний концерт дружини

14:15 12 червня 2021 р.

Фото до новини

Це трапиться у тому випадку, коли російська збірна на чемпіонаті Європи з футболу пропускатиме багато голів і не вийде з відбіркової групи в 1/8 фіналу.

На сайті ФК "Рух" опублікована ексклюзивна заява почесного президента «Руху» на відкритті фестивалю LVIV FAN FESTIVAL, пише Dailylviv

- Настрій святковий. Ми в очікуванні великого футбольного свята та хорошого футболу. Від національної збірної чекаємо перемог. Мені приємно, що футбол згуртував нашу націю, особливо, у боротьбі з таким ненависним і жадібним агресором. Хотілось би побажати, щоб ми якнайшвидше зустрілись на футбольному полі зі збірною Росії і забили їм 10 голів. Але щось мені здається, що в них не буде такого щастя - вийти з групи. 

Приємно, що багато людей написали про акцію «Наливаємо пиво за кожен гол збірної Бельгії». Я гадаю, ми її продовжимо. Ставка у 100 бокалів пива тільки початкова. Після третього забитого голу за кожен наступний премія потроюється! Дай Бог, щоб пиво у Львові лилось рікою! Повірте, у нас його вистачить. Від себе особисто хочу сказати наступне: якщо росіяни не вийдуть з групи, Юлія Думанська зробить святковий галаконцерт і ми гарно погуляєм. Це буде подарунок усім українцям, які люблять цю країну і ненавидять загарбників. Бо ніщо так не об’єднує людей, як любов до футболу і ненависть до ворогів.

Нагадаємо, фінальна частина чемпіонату Європи з футболу стартувала учора матчем Італія - Туреччина - 3:0. Сьогодні збірна Росії у стартовому матчі гратиме з бельгійцями, а завтра - збірна України в Амстердамі дебютуватиме на цьому турнірі проти нідерландців. 

УЄФА залежить від грошей Газпрому, тому Росія з української форми вихолощує зміст

УЄФА примусила заклеїти героїчний напис на футболках збірної України

У Львові безкоштовно напуватимуть пивом за голи у ворота збірної Росії

Козловський зі Львова не боротиметься за посаду президента УАФ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів