Рух повіз до Львова з Ковалівки нічию, а міг виграти

19:20 15 серпня 2021 р.

Фото до новини

У Ковалівці Колос приймав Рух в рамках 4-го туру чемпіонату України.

Матч відбувався у Ковалівці, стартовий свисток пролунав о 17:00. Рух не надто переконливо розпочав новий сезон, львівський клуб вже навіть встиг зробити зміни на тренерському містку – на місце Івана Федика пришов давній знайомий "жовто-чорних" Леонід Кучук. Колос також не вражав, команда Костишина примудрилась вилетіти з кваліфікації Ліги конференцій від карагандинського Шахтаря. Обидва суперники мали за що реабілітовуватись в очах фанатів.

Про це розповів сайт Футбол24, пише Dailylviv.com.

Команди активно розпочали гру, демонструючи багато боротьби. Львів'яни діяли дещо гостріше, що вилилось у логічний гол на 24-й хвилині. Вихованець Шахтаря Андрій Борячук, який виглядав найяскравішим на полі, отримав м'яч після подачі зі штрафного та пробив повз голкіпера ковалівців. 25-річний нападник зі Львова забиває у другому матчі поспіль.

Після перерви справи у господарів погіршились. Захисник Колоса Матіа Ром, маючи вже жовту картку, коліном влетів у Федорчука, за що арбітр відправив його відпочивати. Але вилучення лише зарядило підопічних Костишина. Невдовзі хаос у штрафному майданчику гостей призвів до удару Євгена Новака і на табло знову рівний рахунок. Ковалівці могли навіть героїчно виходити вперед, але каркас воріт Руху та кілька майстерних сейвів від Паньківа врятували львів'ян від ганьби.

Напружений матч завершився нічиєю, яка залишила Рух на 11-й сходинці з чотирма очками, а Колос став 8-м.

Рух зі Львова зіграє ювілейний матч у Ковалівці

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів