Роман Гнатів буде старшим тренером юніорів львівських «Карпат»

13:45 15 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/FCKarpatyLviv

Новим старшим тренером юніорів ФК «Карпати» призначено вихованця львівського футболу та екс-гравця «зелено-білих» Романа Гнатіва.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 червня, в інформаційному центрі ФК «Карпати», де також розповіли: «Рішення призначити Романа Гнатіва старшим тренером юніорів ФК «Карпати було прийняте тому, що Андрій Тлумак та Андрій Сапуга, які виграли разом з юніорами бронзові нагороди, вирішили продовжити свою кар’єру в іншому клубі. Допомагатимуть Роману Гнатіву Михайло Дячук-Ставицький та Олег Стронціцький».

«Роман Гнатів народився 1 листопада 1973 року в Червонограді. Він вихованець Львівського спортінтернату (тренер – Володимир Данилюк). За львівські «Карпати» дебютував у 17-річному віці. Впродовж кар’єри також виступав за «Карпати» (Кам'янка-Бузька), «Скалу» (Стрий), «Гарай» (Жовква), «Торпедо» (Запоріжжя), «Динамо» (Львів), «Металіст» (Харків), «Закарпаття» (Ужгород) та «Ністру» (Атаки)», – нагадали в прес-службі ФК «Карпати».

«Після завершення кар’єри футболіста Роман Гнатів тренував дитячі команди ФК «Карпати» в клубних школі та академії. Двічі виводив їх до фіналів ДЮФЛ. З 2017 року Роман Гнатів очолював стрийську «Скалу», – повідомили також в інформаційному центрі ФК «Карпати».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів