Представники ФІФА намагалися відібрати у британських українців прапор із написом «Львів»

16:37 16 жовтня 2013 р.

Фото до новини

А також – червоно-чорний стяг.

У своїй сьогоднішній публікації «В Сан-Марино українські вболівальники відбили у ФІФА червоно-чорний прапор» київська газета «Сегодня» цитує (мовою оригіналу й не редагуючи орфографію та пунктуацію) повідомлення українців із Великої Британії про те, як представники Міжнародної футбольної федерації (ФІФА) намагалися відібрати у них їхні прапори:

«На жаль, було маленький шум коли пару чоловік з делегації ФІФА пробували прапора зняти! На прапорі були Українські кольори і на ньому написано Львів! Та це ж вже не правильно......?

Потім делегація ФІФА відірвала червоно-чорного прапора від одного вболівальника і ходив від стадіону!! Десь 10 вболівальники за нього бігли, щоби прапора назад дістати!! Вони не кричали, або нікого не били, тільки говорили що цей прапор історії України і нічого про рацисму або фашизм!!

Кричали "УЕФА МАФІЯ!!" І прапор дали назад!!!! Я вам нічого не писав про ФІФА і FARE, але я хочу спитати, як багато ФІФА знає про не тільки українську історію а історію про всіх країн в світі....?

Чому тільки Україну штрафують і забороняють червоно-чорні прапори? Наш друг носив червону-чорну футболку, чому футболки від нього не скинули? В нас були червоно-чорні шарфи, чому шарфи не взяли від нас? Яка різниця?».

Нагадаємо, «Щоденний Львів» повідомляв про претенезії Міжнародної федерації футболу до українців у публікаціях «FIFА підписала контракт із «Газпромом», а FARE дружить з агентами Кремля», «FIFA виганяє Бандеру з українських стадіонів» та «Санкції ФІФА щодо України не мають нічого спільного не лише зі справедливістю, а й банальною логікою».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів