Перша перемога Руху у дербі зі Львовом

21:54 29 серпня 2021 р.

Фото до новини

Львівське дербі - Матч "Рух" – "Львів" - у рамках 6-го туру УПЛ завершилося мінімальною перемогою команди Леоніда Кучука.

Поєдинок "Рух" – "Львів" розпочався в неділю о 19:30. Футбол24 нагадав у звіті про матч, що обидві команди провалили старт чемпіонату, ставши першими, хто звільнив головних тренерів по ходу поточного сезону, пише Dailylviv.com. Після відставки головного тренера "Руху" Івана Федика, якого змінив Леонід Кучук, настала черга і Анатолія Безсмертного, який покинув "Львів". Ім'я його наступника поки що невідоме, а до дербі проти "жовто-чорних" команду готував асистент Безсмертного Тарас Чопик. Втім, фаворитом на посаду нового тренера "містян" називають Ігоря Климовського.

Львів підходив до поєдинку на передостанньому місці УПЛ, набравши лише два очки в п'яти турах. "Синьо-золоті" разом із Маріуполем залишалися єдиними командами, які ще не перемагали. Що стосується "Руху", то якраз після приходу Леоніда Кучука "жовто-чорні" зуміли обіграти Верес (2:1). Та перемога залишається єдиною для львів'ян у сезоні – на момент початку гри "Рух" посідав 13 місце, набравши 4 пункти.

У першому таймі, який проходив під дощем, було багато свистків, розмов, ударів суперників та пауз. Було все, окрім моментів. Добре, хоч головний арбітр Віталій Романов не роздавав картки після кожного порушення правил.

По перерві картина не змінилася – боротьба, фоли, розмови, але не змістовний футбол. 

Втім, на 66-й хвилині м'яч влетів у ворота "Львова". Як часто трапляється, в таких матчах на перший план вийшов стандарт. Притула подав кутовий, Федорчук підкоригував політ м'яча, а Ренан, який з'явився вже по перерві, вразив сітку...власних воріт. 1:0 – "Рух" повів у рахунку. Не так уявляв собі бразильський форвард вихід на заміну.

"Рух" вистояв, хоч і залишився в меншості на останніх секундах після грубого фолу Карабіна і лише двох ударів за матч по воротах "Львова". 

1:0 – "жовто-чорні" здобули другу перемогу в чемпіонаті УПЛ й піднялися на 10 місце, набравши 7 очок. "Львів" із двома пунктами залишився 15-м.

Клуби Козловського і Копитка сьогодні вирішать, хто сильніший у львівському дербі

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів