Олімпіада в Токіо: у сесійній залі Львівської міської ради організували фан-зону

12:39 6 серпня 2021 р.

Фото до новини

Через несприятливі погодні умови фан-зону з дворика Ратуші перенесли у велику сесійну залу Львівської міської ради.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Звісно, що в дворику Ратуші атмосфера значно масштабніша, але через дощ ми екстрено перенесли фан-зону в сесійну залу. Гляньте на дітей, на дорослих – всі щасливі, палко вболівають за нашого Станіслава Горуну. Ми будемо розглядати різні варіанти, але переконаний, що фан-зона буде функціонувати й надалі. Фан-зона стане традиційною складовою всіх великих змагань, щоб ми могли вболівати за українців, адже вони точно там відчувають нашу підтримку», – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Пресслужба ЛМР нагадує, на весь час проведення Олімпіади (з 23 липня до 8 серпня) у Львові, у дворику Ратуші спеціально облаштували фан-зону – Lviv Olympic Space. Ця фан-зона – це унікальний спортивний простір з олімпійським духом для вболівальників за збірну спортсменів України.

Оскільки цьогоріч через пандемію відсутня можливість підтримати олімпійців на трибунах в Токіо, цей простір дає можливість всім разом підтримати наших спортсменів. Додамо, що Lviv Olympic Space не є комерційним проєктом, відтак доступ до нього є вільним для всіх львів’ян і гостей міста.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів