На Львівщині відбудуться гірські автоперегони

15:45 2 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

5-7 квітня 2019 року на території Дрогобицького району відбудеться перший і другий етап чемпіонату України з гірських автоперегонів «ІІІ Гран-Прі Трускавець 2019».

Про це повідомили у вівторок, 2 квітня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Перегони «Гран-Прі Трускавець 2019» – наймасштабніший етап в чемпіонаті України, а траса змагань прокладена центральними вулицями міста Трускавця та на гірських пагорбах».

«Зокрема, 5 квітня, Трускавець зустріне учасників з усієї України та навіть Латвії та Британії. Відкриття – о 20.00 на Майдані Незалежності у Трускавці. Заїзди відбуватимуться впродовж двох днів і подарують незабутні враження», – поінформували також в облдержадміністрації.

«З міркувань безпеки траса сезону 2019 має певні відмінності, адже у перший день змагань, учасники виконуватимуть в Трускавці декілька складних елементів. Серед них найбільш видовищний – «бочка з розворотом на 360 градусів». У центрі міста буде облаштована та працюватиме найбільша глядацька зона для понад тисячі глядачів. Одночасно міські заїзди транслюватимуть у режимі он-лайн на великому екрані. Другий день змагань відбуватиметься на перевалі Борислав-Східниця», – повідомили в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів