На LVIV FAN FESTIVAL налили 300 кухлів безкоштовного пива за поразку Росії

23:52 12 червня 2021 р.

Фото до новини

Якби футбольна збірна Бельгії забила у ворота збірної Росії чотири м'ячі, то преміальних пивних кухлів мало би бути аж 600.

Збірна Бельгії сьогодні ввечері перемогла збірну Росію у Санкт-Петербурзі з рахунком 3:0. Це був другий матч у групі В чемпіонату Європи з футболу. У першому, зіграному нині раніше, збірна Фінляндії несподівано у гостях перемогла збірну Данії - 1:0. Отож після першого туру у цій групі лідирують Бельгія і Фінляндія, які здобули по 3 очки. А у Росії і Данії - по 0. 

- Приємно, що багато людей написали про акцію «Наливаємо пиво за кожен гол збірної Бельгії». Я гадаю, ми її продовжимо, - сказав почесний президент ФК «Рух» Григорій Козловський на відкритті фестивалю LVIV FAN FESTIVAL, пише Dailylviv. -  Ставка у 100 бокалів пива тільки початкова. Після третього забитого голу за кожен наступний премія потроюється! Дай Бог, щоб пиво у Львові лилось рікою! Повірте, у нас його вистачить.

Про це ж Григорій Козловський написав і у ФБ.

Нагадаємо, що в 1/8 фіналу вийдуть команди, які посядуть 1-2 місця у шести відбіркових групах і чотири команди, які матимуть найкращі результати з-поміж тих збірних, що будуть третіми.

У неділю, 13 червня, ввечері в євротурнірі стартує національна збірна України, яка в Амстердамі зіграє з господарями поля - збірною Нідерландів. Також у неділю надвечір відбудеться матч двох інших команд з цієї групи С: Австрія - Північна Македонія.

Результати інших матчів євротурніру: Італія - Туреччина - 3:0, Уельс - Швейцарія - 1:1. 

Рухівець Козловський пообіцяв залити львів'ян пивом і організувати безкоштовний концерт дружини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів