На «Динаміаді» у Львові встановлено рекорд України

14:42 22 вересня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

У семи вагових категоріях у гирьовому спорті зі семи перемогли національні гвардійці.

Учора у Львові урочисто відкрили другий етап чемпіонату фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» за програмою комплексних змагань «Динаміада-2016» з гирьового спорту та поліатлону серед збірних команд силовиків – Національної гвардії України, Державної прикордонної служби України, Служби безпеки України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Управління державної охорони України. Перший заступник голови фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, радник міністра внутрішніх справ України Віктор Корж, розповів: «Змагання проходять зі шести видів спорту, котріі визначені як найбільш популярні та притаманні для застосування у повсякденній правоохоронній діяльності, тому ми підтримуємо службово-прикладні види спорту і я впевнений що відроджена «Динаміада» буде сприяти підвищенню спортивної майстерності, професійних навичок наших працівників та військовослужбовців правоохоронних відомств».

Своєю чергою, начальник відділу фізичної підготовки і спорту управління бойової підготовки головного управління Національної гвардії України полковник Сергій Лещеня зазначив: «На першому етапі змагань які відбулися в Одесі тиждень тому з боротьби Самбо і легкоатлетичного кросу, наша збірна команда посіла загальнокомандне перше місце, сподіваємось на то що ці змагання пройдуть на високому рівні, будуть показані високі особисті результати і на те, що наша команда підтвердить високій рівень Національної Гвардії України та займе за призові місця».

Чемпіонат ФСТ «Динамо» з поліатлону розпочався в стрілковому тирі та в басейні Спортивного комплексу «Динамо». Учасники  команд змагалися у стрільбі з пневматичного пістолету та плаванні на 50 та 100 метрів. І в стрільбі, і в басейні стали переможцями національні гвардійці. Отже, за сумою очок команда Національної гвардії України за результатами другого дня займає перше місце.

Феноменальну перемогу команда Національної гвардії України здобула у гирьовому спорті. Зі семи вагових категорій шість учасників команди зайняли перші особисті призові місця.

Зокрема, національні гвардійці Ігор Гавришко та Олег Коломієць підтвердили норматив майстра спорту міжнародного класу України. А Олег Коломієць встановив під час змагань з гирьового спорту рекорд України у вправі «ривок» та зафіксував абсолютний результат змагань. Про це повідомили в прес-службі Національної гвардії України, де також опублікували фоторепортаж зі змагань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів