На Арені Львів поставили 17 спортивних тренажерів для безкоштовних занять

23:44 11 листопада 2021 р.

Фото до новини

На стадіоні «Арена Львів» офіційно відкрили новий спортивний простір – майданчик з 17-ма спортивними тренажерами, займатися на яких можна безкоштовно у час роботи стадіону (з 9 до 18 год).

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Тренажери встановили у межах ініціативи та за кошти компанії «Нова Пошта». Подібний майданчик раніше компанія облаштувала також у Києві на НСК «Олімпійський».

Як зазначила директорка з управління репутацією та маркетингу «Нової Пошти» Олена Плахова, така ідея виникла минулого року, коли через карантин усі спортзали були закритими. Тому у компанії, яка вже багато років поспіль пропагує заняття спортом, вирішили створити для людей можливість займатися спортом на вулиці. Адже спорт – це запорука міцного здоров’я.

У відкритті майданчика взяв участь заступник голови Львівської ОДА з питань молоді та спорту, охорони здоров’я, культури, освіти та бюджету Іван Собко.

«Спорт – це та галузь, яка об’єднує! Спортом займаються всі - незалежно від віку і статусу. Після закінчення навчання ми створюємо сім’ю, знаходимо себе професійно, але забуваємо про спорт. Це потрібно змінювати, тому що той, хто займається спортом, здоровий не тільки фізично, а й психологічно. Негативні думки і поганий настрій потрібно десь залишати – і це найкраще робити під час занять спортом!

Відтепер, завдяки компанії «Нова Пошта» Арена Львів має простір не лише для футболу, а й для занять на тренажерах! Дякуємо компанії, яка реалізувала таку цінну соціально важливу ідею! Робити добрі справи легко, якщо, окрім можливостей, є мотивація і бажання!», - зазначив Іван Собко.

ФК Львів уклав угоду зі стадіоном Арена Львів, а Маркевичу не вдалося схилити до цього керівництво Руху

Арена Львів закупила захисні плити для газону: тепер стадіон готовий до великих концертів, - директорка (відео)

Львів хотів би грати на стадіоні Україна, але за потреби погодиться і на Арену Львів

Арена Львів не готова до матчів збірної з футболу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів