«Нова пошта» підвищить тарифи

16:15 31 липня 2017 р.

Фото до новини


Фото: delo.ua

Компанія «Нова пошта» запроваджує оновлені тарифи на послуги доставки по Україні, які набудуть чинності 1 серпня 2017 року.

Зокрема, в середньому на дві-п’ять гривень змінюються тарифи на доставку до відділення документів і посилок вагою від 0,1 до 10 кг та від 20 до 30 кг. Також оновлено розмір доплати за адресну доставку документів і посилок – в залежності від ваги відправлення вона зміниться на п’ять-двадцять гривень.

Водночас, «Нова пошта»  впровадила новий підхід до тарифікації зберігання відправлень у відділенні та переадресування. Запроваджено градацію ваги відправлень для переадресування між відділеннями, розподіл тарифу на зберігання посилок і вантажів, а також змінено розцінки на ці додаткові послуги. Крім того, змінилася вартість послуги підняття на поверх вантажів вагою понад 30 кг.

«Нова пошта» також переглянула вартість зворотної доставки документів по Україні з одного відділення в інше, а також вартість доставки вантажів (понад 30 кг), в тому числі палетованих, у відділення та за адресою. Детальніше про зміни можна дізнатися з оновлених прайс-листів, які будуть опубліковані 1 серпня на сайті «Нова пошта» за посиланнями: для приватних та бізнес-клієнтів.

Про це повідомили на сайті «Нова пошта», де також пояснили: «Зміни зумовлені зростанням необхідних інвестицій у логістичну інфраструктуру компанії та розробку нових сервісів і продуктів, які дозволять вдосконалити якість обслуговування клієнтів». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів