Міська рада Львова – теж «за» проведення у ньому Олімпіади-2022

16:15 24 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: epochtimes.com.ua

Про це повідомляє її прес-служба.

За її інформацією, сьогодні, 24 жовтня, сесія Львівської міської ради також прийняла ухвалу «Про подачу до Міжнародного олімпійського комітету кандидатури мста Львова для участі у процедурі визначення міста-господаря зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор 2022 року». І хоч державна скарбничка України – порожня, міський голова Львова Андрій Садовий запевняє:

– Це (тобто проведення Олімпіади. – І.Г.) дуже великий шанс для нашого міста, і дуже велика відповідальність. І це вимагатиме від нас найближчі два роки дуже важкої спільної праці щодо підготовки міста. Треба буде дуже багато напрацювати нормативних документів. До процесу заявки вже залучено найкращих експертів, які готували подібні заявки для інших міст.

Нагадаємо, що, як повідомляв «ЩЛ», 22 жовтня проведення зимових Олімпійських і Параолімпійських ігор 2022 року на теренах Львівщини підтримала її обласна рада, а офіційне затвердження заявки до Міжнародного олімпійського комітету на проведення в нашій країні Олімпіади заплановане на Генеральній асамблеї Національного олімпійського комітету України 5 листопада.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів