Футболістки зі Львова вийшли до півфіналу Кубка України

21:05 17 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: ffl.org.ua

Футбольний клуб «Львів-Янтарочка» в неймовірно драматичному матчі здолав ШВСМ із Плисків на Чернігівщині й виборов путівку до півфіналу Кубка України.

Головний тренер львів’ян Сергій Сапронов зазначив: «Гра пройшла на «ура», хвалу заслуговують обидві команди, які повністю виклались сьогодні на полі. Багато боротьби, щодо гострих моментів, то їх вистачало біля воріт обох команд. Я дуже вдячний дівчатам за те, що вистояли і фізично витерпіли ці 120 хвилин гри».

Команди з перших хвилин розпочали штурмувати ворота одна одної, а перший небезпечний момент виник на 8-й хвилині – легіонерка Лідіане де Олівейра накрутила на фланзі опонентку й ледь не забила красень гол, запустивши м’яч за комірець голкіперу гостей, яких у цьому епізоді врятувала стійка. За декілька хвилин вона заробила небезпечний штрафний на підступах до штрафного майданчика ф сама взялась його виконувати. Але, на жаль, їй знову трішки не пощастило, м’яч, вдарившись об перекладину полетів вище.

Між цими моментами каркас воріт одного разу зіграв на нашу користь; небезпечного удару завдала нападник гостей Скидан Аліна. Під завісу тайму вона знову загрожувала нашим воротам, гостро вистріливши за меж карного майданчику, але Де Соуза нівелювала загрозу перевівши м’яч на кутовий.

Головний тренер «Єдність-ШВСМ» Роман Заєв наголосив у післяматчевому інтерв’ю: «Поєдинок був кубковий, жодна з команд не хотіла програвати. Все вирішила одна єдина помилка, подібне часто буває у матчах на виліт».

Другий тайм був зовсім не багатим на події і все найцікавіше трапилось в екстра-таймі. Олена Мандзюк, яка вийшла на заміну, отримала чудовий розрізний пас, далі на хорошій швидкості ввірвалась до штрафного майданчику гостей і прокинула м’яч поміж ніг голкіперу, львівські фани шаленіли від радості і жовто-сині фарби запущені деякими

Ультрас неймовірно ефектно майоріли на прохолодному стадіоні імені Богдана Маркевича. Після пропущеного голу нерви не витримали у форварда гостей Аліни Скидан, яка отримала другу жовту картку за удар після свистка і тим самим залишила свою команду догравати в десятьох.

Чудовий шанс був у Худи Вікторії подвоїти перевагу у другому овертаймі. Але вона з вигідної позиції пробила вище воріт.

ФК «Львів-Янтарочка» – ФК «Єдність-ШВСМ» (Плиски, Чернігівська область) – 1:0

ФК «Львів-Янтарочка»: Де Соуза, Лукач, Ольховська, Головко, Гриценок, Мостова, Перейра, Яруш, Худа, Де Олівейра, Амброзіо.

ФК «Єдність-ШВСМ»  (Плиски, Чернігівська область): Ібрагімова, Боярова, Ілліна, Козуб, Кравченко, Лашко, Постол, Мазурова, Чичинарзе, Вегерич, Скидан.

Гол: Мандзюк (95).

Вилучення: Скидан.

Про це повідомили в суботу, 17 листопада, у Федерації футболу Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів